خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع الکترونیکی مجوز‌های تردد «دوزووله» برای ناوگان ایرانی

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 20 آبان 1404 - 08:29
مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری از آغاز اجرای فرآیند توزیع الکترونیکی مجوز‌های تردد در قلمرو کشور‌های خارجی برای ناوگان ایرانی از ابتدای سال جدید میلادی خبر داد.
سازمان،راهداري،ترانزيت،هوشمند،تردد،فرايندها

جواد هدایتی گفت: این اقدام در راستای اجرای راهبرد هوشمندسازی و الکترونیکی‌سازی فرایندها در حوزه حمل‌ونقل بین‌المللی انجام می‌شود.
وی با اشاره به سیاست سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در زمینه توسعه خدمات هوشمند، اظهار داشت: راهبرد الکترونیکی کردن حداکثری فرایندها و تشریفات اداری به‌منظور افزایش شفافیت و بهره‌وری، ارائه خدمات شبانه‌روزی، کاهش مراجعات حضوری و ارتقای دقت و قابلیت نظارتی این سازمان در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری افزود: در همین راستا، فرآیند توزیع مجوزهای تردد (دوزووله) برای ناوگان ایرانی، از ابتدای سال میلادی آینده (۲۰۲۶) به‌صورت الکترونیکی و از طریق سامانه جامع حمل‌ونقل بین‌المللی انجام خواهد شد.
هدایتی تصریح‌کرد: دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با بهره‌گیری از ظرفیت ستاد ملی ترانزیت کشور و با هدف هم‌افزایی بین دستگاه‌های مرتبط، در حال اتجام هماهنگی‌های لازم برای توسعه زیرساخت‌های هوشمند در حوزه ترانزیت است، تا ضمن تسهیل فرآیندها، فضای کسب‌وکار حمل‌ونقل بین‌المللی بهبود یابد.
وی خاطرنشان کرد: اجرای این طرح، گامی موثر در جهت تحقق دولت هوشمند، تسهیل تردد ناوگان ایرانی در مسیرهای بین‌المللی و افزایش شفافیت در تخصیص مجوزهای تردد به شمار می‌رود.
منبع: سازمان راهداری