خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام آماده‌باش سراسری در هند

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 19 آبان 1404 - 20:41
به دنبال وقوع انفجار مرگبار در پایتخت هند، آماده‌باش سراسری در این کشور اعلام شد.
دهلي،هند،اعلام،متروي،انفجار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندیا تودی، انفجار امروز دوشنبه در دهلی نو پایتخت هند، ناشی از بمبی در یک خودرو بود.
«امیت شاه» (Amit Shah) وزیر کشور هند در این باره اعلام کرد: ما در حال بررسی این حادثه و همه احتمالات مرتبط با آن هستیم‌.
بر اساس اعلام این رسانه، پس از وقوع انفجار نزدیک ایستگاه متروی «رد فورت» در دهلی نو، دستگاه امنیتی این کشور در سراسر هند حالت آماده‌باش اعلام کرد.
این آماده‌باش شامل فرودگاه‌ها، خطوط متروی دهلی، اماکن تاریخی، ساختمان‌های دولتی و سایر تأسیسات کلیدی تحت حفاظت این نیرو می‌شود.
عصر امروز دوشنبه (۱۰ نوامبر ۲۰۲۵) پس از وقوع انفجاری شدید در خودرویی که در نزدیکی قلعه سرخ پارک شده بود، حداقل ۱۰ نفر کشته شدند.
در این حادثه همچنین، تا کنون زخمی شدن ۳۰ نفر تأیید شده است.