خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس سازمان حج: ۶۴ هزار نفر تاکنون برای حج تمتع ۱۴۰۵ نام‌نویسی کردند

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 19 آبان 1404 - 14:18
رئیس سازمان حج و زیارت اعلام کرد تاکنون بیش از ۶۴ هزار نفر برای شرکت در مراسم حج تمتع سال ۱۴۰۵ ثبت‌نام کرده‌اند.
حج،اجرايي،تمتع،زائران،بازديد،رشيديان،عربستان،مذاكرات،سفر،نما ...

به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت گفت: تاکنون بیش از ۶۴ هزار نفر از اولویت‌های اعلام‌شده در سامانه حج من نام‌نویسی کرده‌اند و انتظار می‌رود این مرحله به‌زودی تکمیل شود تا سایر برنامه‌ریزی‌های اجرایی برای برگزاری حجی ایمن، روان و توأم با عزت و کرامت نهایی گردد.
وی که به دعوت وزیر حج و عمره عربستان و با هدف امضای تفاهم‌نامه حج تمتع سال آینده به این کشور سفر کرده است، اظهار کرد: در این سفر، موضوعات مرتبط با اسکان زائران، حمل‌ونقل، تغذیه و تدارکات، خدمات مشاعر مقدسه و سایر بخش‌های اجرایی در حال بررسی با شرکت‌های خدمات‌رسان سعودی است.
رشیدیان ادامه داد: آغاز فرآیند درخواست ویزای حج تمتع منوط به تعیین تکلیف و انعقاد نهایی قراردادهای اجرایی است و مذاکرات برای نهایی‌سازی قراردادهای اجرایی حج تمتع ۱۴۰۵ با شرکت‌های خدمات دهنده در حال انجام است.
وی افزود: هدف ما دریافت خدمات باکیفیت و متناسب با شأن زائران ایرانی است و تلاش می‌شود جمع‌بندی این قراردادها در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود.
بازدید رئیس سازمان حج از نمایشگاه دستاوردهای شرکت‌های خدمات دهنده به زائران
رئیس سازمان حج و زیارت در جریان سفر اخیر خود به عربستان و همزمان با مذاکرات حج تمتع ۱۴۴۷، از نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های شرکت‌های خدمات‌دهنده به زائران بیت‌الله الحرام بازدید کرد.
رشیدیان در این بازدید، روند ارائه خدمات از سوی شرکت‌های فعال در حوزه‌های اسکان، حمل‌ونقل، تغذیه، تدارکات، بهداشت و درمان و سایر خدمات اجرایی را از نزدیک مورد بازدید قرار داد.
وی با اشاره به لزوم ارتقای کیفیت خدمات برای زائران ایرانی، بر انتخاب و عقد قرارداد با شرکت‌هایی که استانداردهای لازم و خدمات قابل اتکا ارائه می‌کنند، تأکید کرد و گفت: ارتقا کیفیت خدمت‌رسانی یکی از محورهای اصلی مذاکرات طرف ایرانی با مسئولان حج و عمره عربستان است.
این نمایشگاه با حضور شرکت‌های خدمات‌رسان و نمایندگان کشورهای مختلف اسلامی برگزار شده و بستری برای معرفی امکانات، الگوهای اجرایی و فرآیندهای خدماتی در موسم حج تمتع ۱۴۴۷ فراهم آورده است.