سفیر سابق آمریکا، رئیس شرکت جاسوسی اسرائیلی شد
سفیر پیشین آمریکا در سرزمینهای اشغالی به ریاست شرکتی منصوب شد که به جاسوسی از تلفنهای همراه در سراسر جهان متهم است.
به گزارش مشرق، روزنامه یدیعوت آحارانوت در خبری در این رابطه اعلام کرد، شرکت اسرائیلی (بدنام) ان اس او که به تولید بد افزار جاسوسی پگاسوس در سرتاسر جهان شهره عام و خاص شده است، دیوید فریدمن سفیر سابق آمریکا در تل آویو را به عنوان رئیس هیئت مدیره خود برگزید.
به نوشته این رسانه عبری زبان، فریدمن که در دوره اول ترامپ سفیر کشور در اسرائیل بود، در شرایطی به اعضای هیئت مدیریه شرکت ان اس او پیوست که این شرکت در حال تلاش برای جذب سرمایه گذاران آمریکایی است.
این شرکت امیدوار است که این گام بتواند باعث شود تا نامش از لیست سیاه وزارت بازرگانی آمریکا خارج شده و زمینه از سرگیری فعالیت هایش در آمریکا هم فراهم گردد.
گفتنی است شرکت ان اس او بعد از افشای بکارگیری برنامه پگاسوس در جاسوسی از بسیاری از شخصیتهای معروف جهان به یک شرکت بدنام در افکار عمومی جهان تبدیل شد.