خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بررسی روند طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی در مکه مکرمه

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 18 آبان 1404 - 18:46
رئیس سازمان حج و زیارت در ادامه سفر خود به عربستان که به منظور مذاکرات حج تمتع آتی صورت گرفته، از روند آماده‌سازی و توزیع غذای معتمرین ایرانی در آشپزخانه مرکزی «سرهد» در مکه بازدید کرد.
آشپزخانه،حج،زائران،نظارت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج و زیارت، علی رضا رشیدیان در این بازدید ضمن دریافت گزارش مسئولان آشپزخانه درباره مراحل پخت و انتقال غذا به هتل‌ها، بر رعایت دقیق استانداردهای بهداشتی، تنوع و کیفیت غذایی متناسب با ذائقه زائران تأکید کرد.
وی همچنین بر ضرورت نظارت مستمر و بهبود شاخص‌های خدمات تغذیه‌ای برای رفاه و آسایش هرچه بیشتر زائران ایرانی اشاره کرد.
گفتنی است آشپزخانه «سرهد» یکی از دو آشپزخانه مرکزی تحت نظارت سازمان حج در ایام حج است.