خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اکثر آمریکایی‌ها نگران گرسنه ماندن خانواده‌های خود هستند

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 18 آبان 1404 - 10:59
یک نظرسنجی جدید نشان داد که پس از قطع برنامه کمک‌های غذایی توسط کاخ سفید، اکثر آمریکایی‌ها نگران گرسنه‌ ماندن خانواده‌هایشان هستند.
تعطيلي،غذايي،دولت،فدرال،گرسنگي،نظرسنجي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نشریه آمریکایی نیوزویک، بر اساس نظرسنجی موسسه پری‌آندم، اکثریت آمریکایی‌ها نگرانند که تداوم تعطیلی دولت، باعث شود خانوارها به دلیل تأخیر در دریافت کمک‌های غذایی، وعده‌های غذایی خود را حذف کنند.
براساس این نظرسنجی، تقریباً ۷۷ درصد شرکت‌کنندگان معتقدند که تعطیلی دولت باعث افزایش گرسنگی می‌شود و ۸۳ درصد می‌گویند خانواده‌ها مجبور به حذف وعده‌های غذایی خواهند شد.
پس از تعطیلی دولت فدرال، برنامه کمک های غذایی که حدود ۴۲ میلیون آمریکایی را پوشش می‌دهد، در خطر توقف پرداخت‌ قرار دارد.
سازمان‌های خیریه و داوطلبان محلی در حال توزیع کمک‌های اضطراری برای حمایت از آسیب‌دیدگان هستند.
حدود ۴۰ روز از تعطیلی دولت فدرال در آمریکا می گذرد و جمهوری خواهان و دموکرات ها هنوز نتوانسته اند به بن بست سیاسی برای تصویب بودجه پایان دهند.
تعطیلی دولت فدرال، نه تنها افراد نیازمند را از کمک های غذایی محروم کرده، بلکه باعث لغو بسیاری از پروازها، خدمات عمومی و گسترش بیکاری، فقر و گرسنگی در آمریکا شده است.