خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چین، محدودیت صادرات عناصر نادر خاکی به آمریکا را تعلیق کرد

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 18 آبان 1404 - 10:00
دولت چین در راستای توافق تجاری اخیر با آمریکا، محدودیت صادرات عناصر نادر خاکی به این کشور را تا آذر ۱۴۰۵ تعلیق کرد.
تعليق،چين،كاربرد،اعلام،دوگانه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، وزارت بازرگانی چین اعلام کرد ممنوعیت صدور مجوز صادرات اقلام دارای کاربرد دوگانه مرتبط با عناصر گالیوم، ژرمانیوم، آنتیموان و همچنین مواد فوق‌سخت به ایالات متحده را به حالت تعلیق درآورده است.
این تعلیق از ۱۸ آبان ۱۴۰۴ آغاز شده و تا ۶ آذر ۱۴۰۵ ادامه خواهد داشت.
وزارت بازرگانی چین در بیانیه خود یادآور شد که محدودیت‌ها نخستین‌بار در آذر ۱۴۰۳ اعلام شده بود.
به‌همراه این تعلیق، چین همچنین بررسی‌های سختگیرانه مربوط به «کاربر نهایی» و «کاربرد نهایی» در صادرات گرافیت دارای کاربرد دوگانه به آمریکا را نیز متوقف کرده است.
این اقدام، دو روز پس از آن صورت می‌گیرد که پکن تعلیق برخی کنترل‌های صادراتی دیگر، از جمله محدودیت‌های گسترش‌یافته بر عناصر نادر خاکی و مواد مورد استفاده در باتری‌های لیتیومی را اعلام کرد.
«شی جین‌پینگ» رئیس جمهوری چین و «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا پیش‌تر توافق کرده بودند برای یک سال تعرفه‌ها را کاهش داده و اقدامات تجاری دیگر را متوقف کنند.