بیستوپنجمین دوره انتخابات «شهردار مدرسه» در منطقه ۲ تهران برگزار شد
معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه ۲ تهران با تأکید بر اهمیت تربیت مدیران انقلابی و پرتلاش برای آینده کشور، از برگزاری انتخابات «شهردار مدرسه» در ۳۵ مدرسه منتخب منطقه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، اکرم رجای، معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه ۲ تهران گفت: بیست و پنجمین دوره انتخابات طرح «شهردار مدرسه» باهدف ارتقای روحیه مسئولیتپذیری و مشارکتجویی نوجوانان و با شعار «شهردار مدرسه؛ امیدوار، پرتلاش و تمدنساز» در سطح مدارس منتخب برگزار شد.
وی با اشاره به نقش مشارکت شهروندی در توسعه شهر گفت: برای داشتن شهر توسعهیافته و پر نشاط باید از امروز تمرین مدیریت و کار تیمی را از مدارس آغاز کنیم.
وی افزود: رویداد «شهردار مدرسه» بهعنوان یکی از فصلهای مشترک آموزشوپرورش و شهرداری تهران، هر ساله بانظم و هدفمندی خاصی برگزار میشود و همزمان با بیست و پنجمین دوره انتخابات ،۳۵ شهردار مدرسه انتخاب شدند.
رجای هدف از این طرح را شناسایی مدیران شایسته و توانمند آینده دانست و تصریح کرد: این انتخابات دانشآموزی، تمرینی واقعی برای تصمیمگیری، مسئولیتپذیری و مشارکت در حل مسائل مدرسه است.