خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رزمایش بزرگ «پایش امنیت سایبری» برگزار شد/رفع آلودگی‌های سایبری

مهر | دانش و فناوری | شنبه، 17 آبان 1404 - 11:12
سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی از برگزاری موفقیت آمیز رزمایش بزرگ پایش امنیت سایبری خبر داد.
رزمايش،مجازي،فضاي،ملي،تهديدات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز ملی فضای مجازی، حسین دلیریان سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی طی سخنانی گفت: اولین رزمایش پایش امنیت سایبری با هدف ارزیابی وضعیت امنیتی زیرساخت‌های حیاتی کشور و ارتقای آمادگی دستگاه‌های مختلف در برابر تهدیدات سایبری برگزار شد.
وی افزود: در این رزمایش که به مدت سه شبانه روز ادامه داشت، ۴۰ دستگاه در رده حیاتی، مورد ارزیابی قرار گرفتند و بخش قابل‌توجهی از آلودگی‌های سایبری موجود در سامانه‌ها شناسایی و برطرف شد.
سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی تصریح کرد: این رزمایش با همکاری نهادهای مختلف و دستگاه‌های هماهنگ‌کننده برگزار شد و تمرکز اصلی آن بر شکار تهدیدات سایبری و سنجش توانمندی نهادها در مقابله با حملات سایبری بود.
دلیریان ادامه داد: هدف از اجرای این رزمایش، کاهش ریسک‌های امنیتی، تقویت هماهنگی میان دستگاه‌های حیاتی و افزایش سطح آمادگی ملی در برابر تهدیدات فضای مجازی بود که با موفقیت انجام شد.