خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حاکمیت هرچه سریع‌تر خود را از مخمصه تندروها نجات دهد؛ هر انسان عاقلی می‌فهمد که عملکرد صداوسیما ناصواب است

اعتماد | همه | شنبه، 17 آبان 1404 - 11:00
مرتضی مبلغ گفت: نظام حکمرانی هر‌چه سریع‌تر باید خود را از مخمصه‌ای که تندروها برایش ایجاد کرده‌اند، نجات دهد. به تدریج با حاشیه رانده شدن اینها و اقدامات موثر در جامعه می‌تواند حرکت‌های رضایت‌بخشی را ایجاد کند که منجر به افزایش انسجام اجتماعی و اتحاد ملی شود.
ايجاد،تندروها

مرتضی مبلغ گفت: نظام حکمرانی هر‌چه سریع‌تر باید خود را از مخمصه‌ای که تندروها برایش ایجاد کرده‌اند، نجات دهد.
به تدریج با حاشیه رانده شدن اینها و اقدامات موثر در جامعه می‌تواند حرکت‌های رضایت‌بخشی را ایجاد کند که منجر به افزایش انسجام اجتماعی و اتحاد ملی شود.