خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقبال حماس از اقدام دادستانی ترکیه در صدور حکم بازداشت نتانیاهو

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 17 آبان 1404 - 10:06
حماس با استقبال از تصمیم دادستانی کل استانبول به خاطر صدور حکم بازداشت نتانیاهو تاکید کرد که همه کشورهای جهان و نهادهای قضایی موظفند اقدامات حقوقی لازم برای پیگرد جنایتکاران صهیونیست انجام دهند.
نتانياهو،حكم،رژيم،وزير،گالانت،اشغالگر،استانبول،جنايات،بازداشت

به گزارش مشرق، به دنبال صدور حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر و ۳۶ مسئول صهیونیست دیگر توسط دادستان کل در استانبول، جنبش حماس شب گذشته با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که از صدور حکم بازداشت ۳۷ مقام صهیونیستی توسط دادستانی کل استانبول از جمله نتانیاهو، یوآو گالانت، وزیر جنگ سابق و اسرائیل کاتس، وزیر جنگ کنونی رژیم اشغالگر استقبال می‌کند.
حماس افزود: این اقدام ارزشمند، مواضع ملت و رهبری ترکیه در حمایت از مردم فلسطین را نشان می‌دهد؛ مردمی که در برابر وحشیانه‌ترین جنگ نسل کشی تاریخ معاصر از سوی جنایتکاران جنگی و سران فاشیست رژیم اشغالگر قرار دارند.
این جنبش تاکید کرد: ما از همه کشورهای جهان و نهادهای قضایی می‌خواهیم که احکام و یادداشت‌های حقوقی برای تعقیب و پیگرد سران تروریست و جنایتکار صهیونیستی در هر کجا که هستند صادر کنند و این جنایتکاران را به دادگاه‌ها بکشانند و به خاطر جنایات ضد بشری محاکمه و مجازات کنند.
این بیانیه بعد از آن صادر شد که شب گذشته، خبرگزاری آناتولی از صدور حکم ۳۷ مقام صهیونیست از سوی دادستان کل در استانبول ترکیه خبر داد.
این رسانه افزود: دادستان کل در استانبول، حکم بازداشت ۳۷ مظنون از جمله نتانیاهو، جنایتکار جنگی را به اتهام نسل کشی صادر کرد.
در پی گسترش فشارهای جهانی بر نهادهای بین المللی به خاطر جنایات نسل کشی رژیم اشغالگر علیه مردم غزه، دیوان کیفری بین‌المللی، پنجشنبه اول آذر ۱۴۰۳، حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر و یوآو گالانت، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به دلیل ارتکاب جنایات جنگی در غزه صادر کرد.
دیوان بین المللی کیفری تاکید کرد که دلایل منطقی وجود دارد که باور کنیم نتانیاهو و گالانت مرتکب جنایت شده‌اند.
جنایات منتسب به نتانیاهو و گالانت شامل استفاده از گرسنگی به عنوان سلاح، قتل، آزار و اذیت و سایر اعمال غیرانسانی است.