خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غیرحضوری شدن مدارس برخی شهرهای خوزستان در پی تداوم آلودگی هوا

مهر | اجتماعی و حوادث | جمعه، 16 آبان 1404 - 21:12
اهواز - در پی آلودگی هوا ناشی از آتش‌سوزی در هورالعظیم، کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان اعلام کرد که مدارس برخی شهرهای استان در روز شنبه به‌صورت غیرحضوری فعالیت خواهند کرد.
آلودگي،استان،روال،دبيرخانه،اطلاعيه

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اطلاعیه رسمی دبیرخانه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان خوزستان، به دلیل تداوم آلودگی هوا ناشی از آتش‌سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم، کلیه مدارس استان در روز شنبه ۱۷ آبان‌ماه ۱۴۰۴ در نوبت‌های صبح و عصر به‌صورت غیرحضوری برگزار خواهند شد.
این تصمیم شامل شهرستان‌های ایذه، باغملک، هفتکل، دهدز، لالی، اندیکا و مسجدسلیمان نمی‌شود و مدارس این مناطق طبق روال عادی دایر خواهند بود.
همچنین طبق اعلام دبیرخانه، ادارات و دانشگاه‌ها در سراسر استان بدون تغییر و طبق روال معمول فعالیت خواهند داشت.
در این اطلاعیه از شهروندان خواسته شده است با توجه به شرایط آلودگی، به‌ویژه در خصوص گروه‌های حساس مانند سالمندان، کودکان و بیماران تنفسی، نکات بهداشتی را با دقت رعایت کنند.