خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش‌بینی قیمت طلا در هفته سوم آبان؛ ثبات قیمت‌ها ادامه‌دار است؟

اعتماد | همه | پنجشنبه، 15 آبان 1404 - 14:18
یک کارشناس بازار ارز و طلا درباره پیش‌بینی وضعیت هفته آینده گفت: به نظر می‌رسد بازار در هفته آینده نیز همین روند آرام و باثبات را ادامه دهد؛ چراکه در سطح بین‌المللی و همچنین در حوزه داخلی، رویداد خاصی که موجب تغییر جدی در بازار شود، پیش‌بینی نمی‌شود. شرایط اقتصادی و سیاسی کشور در حال حاضر مناسب‌تر شده و از سوی دیگر، التهابات ناشی از درگیری‌ها و تنش‌های جهانی نیز تا حدی فروکش کرده است.
بازار،هفته،ثبات،طلا،قيمت،نوسانات،شرايط

یک کارشناس بازار ارز و طلا درباره پیش‌بینی وضعیت هفته آینده گفت: به نظر می‌رسد بازار در هفته آینده نیز همین روند آرام و باثبات را ادامه دهد؛ چراکه در سطح بین‌المللی و همچنین در حوزه داخلی، رویداد خاصی که موجب تغییر جدی در بازار شود، پیش‌بینی نمی‌شود.
شرایط اقتصادی و سیاسی کشور در حال حاضر مناسب‌تر شده و از سوی دیگر، التهابات ناشی از درگیری‌ها و تنش‌های جهانی نیز تا حدی فروکش کرده است.
کد خبر: 745952 | ۱۴۰۴/۰۸/۱۵ ۱۴:۰۰:۰۰
محمد کشتی‌آرای، کارشناس بازار ارز و طلا، در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین درباره روند قیمت‌ها در روزهای اخیر اظهار کرد: همان‌طور که پیش‌بینی کرده بودیم، با توجه به ثبات نسبی در شرایط سیاسی و اقتصادی جهان، قیمت جهانی طلا پس از نوسانات شدید گذشته، حدود ده روز است که با تغییرات جزئی همراه است.
البته این نوسانات اندک، بیشتر در مسیر کاهش قیمت جهانی طلا رخ داده است.
در بازار داخلی نیز ثبات نرخ ارز، به‌ویژه قیمت دلار، موجب شده نوسان محسوسی در بازار طلا و سکه مشاهده نشود.
در هفته جاری، از ابتدای هفته تا پایان آن، تغییرات قیمتی در حدود نیم تا یک درصد بوده است.
به‌طور مشخص، قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار از حدود ۱۰ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان تا ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان نوسان داشته و قیمت سکه نیز بین ۱۱۰ تا ۱۱۲ میلیون تومان در حرکت بوده است.
کشتی‌آرای افزود: نکته قابل توجه این است که پس از التهابات و نوسانات شدید هفته گذشته، بازار مجدداً به ثبات و آرامش رسیده و دادوستدها روند عادی خود را بازیافته است.
همین آرامش نسبی باعث شده بازار از ثبات لازم برخوردار شود.
مردم نیز با توجه به نوسانات کم و شرایط پایدار، همان‌طور که همواره توصیه کرده‌ایم، در فضایی آرام اقدام به خرید و فروش کرده‌اند و نتیجه آن را نیز در ثبات بازار می‌بینیم.»
وی درباره پیش‌بینی وضعیت هفته آینده گفت: به نظر می‌رسد بازار در هفته آینده نیز همین روند آرام و باثبات را ادامه دهد؛ چراکه در سطح بین‌المللی و همچنین در حوزه داخلی، رویداد خاصی که موجب تغییر جدی در بازار شود، پیش‌بینی نمی‌شود.
شرایط اقتصادی و سیاسی کشور در حال حاضر مناسب‌تر شده و از سوی دیگر، التهابات ناشی از درگیری‌ها و تنش‌های جهانی نیز تا حدی فروکش کرده است.