خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تل‌آویو مرز مصر و فلسطین اشغالی را منطقه بسته نظامی اعلام کرد

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 15 آبان 1404 - 13:06
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به ارتش این رژیم دستور داده است مرز بین مصر و فلسطین اشغالی را منطقه بسته نظامی اعلام کند.
صهيونيستي،وزير،منطقه،يسرائيل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، وبگاه خبری یسرائیل هیوم اعلام کرد که یسرائیل کاتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به ارتش دستور داده منطقه مرزی بین فلسطین اشغالی و مصر را به منطقه بسته نظامی تبدیل کند.
به ادعای این روزنامه صهیونیستی، کاتس در دیدار با رئیس شاباک بر سر نحوه تعامل با آنچه که تل آویو آن را «قاچاق اسلحه از طریق پهپادها» نامیده است، خبر داده و آن را به عنوان یک تهدید تروریستی برای تل آویو برشمرده است.
در همین رابطه ایتمار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی از تصمیم وزیر جنگ برای اعلام مرز سرزمین‌های اشغالی با مصر به عنوان منطقه بسته نظامی استقبال کرد.