خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت مطالبات بیمه تکمیلی بازنشستگان از هفته آینده + جزئیات

اعتماد | همه | پنجشنبه، 15 آبان 1404 - 11:29
مصطفی سالاری وعده داد: مطالبات آتیه سازان حافظ از ابتدای هفته آینده پرداخت می‌شود.
آتيه،سازان،حافظ،مطالبات،پرداخت

کد خبر: 745936 | ۱۴۰۴/۰۸/۱۵ ۱۱:۲۴:۱۴
مصطفی سالاری وعده داد: مطالبات آتیه سازان حافظ از ابتدای هفته آینده پرداخت می‌شود.
به گزارش ایلنا، در جلسه‌ای با حضور مدیران ارشد سازمان تأمین اجتماعی و شرکت آتیه سازان حافظ، سالاری مدیرعامل تأمین اجتماعی اعلام کرد که مطالبات شرکت آتیه سازان حافظ از ابتدای هفته آینده در چند مرحله پرداخت خواهد شد .
مصطفی سالاری در این جلسه گفت : مطالبات شرکت آتیه سازان حافظ از ابتدای هفته آینده در چند مرحله پرداخت خواهد شد .
رنجبران، مدیرعامل شرکت آتیه سازان حافظ نیز ضمن اشاره به استمرار خدمت‌رسانی به بازنشستگان به عنوان مسئولیتی اجتماعی، از صبوری بیمه شدگان و همراهی مراکز درمانی طرف قرارداد در این مسیر تقدیر و تشکر کرد .
وی همچنین تأکید کرد: مجموعه آتیه سازان حافظ آمادگی دارد تا به محض تأمین و دریافت اعتبارات، در کمترین زمان ممکن، هزینه درمان بازنشستگان تامین اجتماعی و مطالبات مراکز درمانی را پرداخت نماید .