خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیونگ یانگ: سیاست تهدید آمریکا علیه کره شمالی کارساز نیست

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 15 آبان 1404 - 05:41
یک مقام ارشد کره شمالی در واکنش به تحریم‌های آمریکا علیه پیونگ یانگ گفت که این کشور به این اقدام خصمانه واشنگتن پاسخ خواهد داد.
كره،شمالي،آمريكا،خصمانه،ايالات،متحده،معاون،وزير،تسليحاتي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی، کیم اون چول (Kim Un-chol) معاون وزیر امورخارجه کره شمالی در واکنش به تحریم‌های آمریکا علیه کشورش در بیانیه‌ای تصریح کرد: تحریم‌های اخیر آمریکا نشان‌دهنده سیاست خصمانه واشنگتن علیه ماست.
تا زمانی که دولت کنونی ایالات متحده بر موضع خود مبنی بر دشمنی با ما تا پایان پافشاری می‌کند، ما نیز با صبر و به‌گونه‌ای متقابل به آن پاسخ خواهیم داد.
وی با محکوم کردن آمریکا به‌دلیل «ماهیت خبیث» آن، هشدار داد که واشنگتن نباید انتظار داشته باشد تاکتیک‌های فشار، فریب و تهدیدش علیه کره شمالی کارساز باشد.
شبکه المسیره نیز به نقل از این مقام کره شمالی نوشت: تحریم‌های آمریکا، همانند گذشته، هیچ تأثیری بر تفکر یا رویکرد کره شمالی در حال حاضر و آینده نخواهد داشت.
معاون وزیر خارجه کره شمالی اعلام کرد که ماهیت خصمانه ایالات متحده علیه جمهوری دموکراتیک خلق کره بار دیگر آشکار شده است.
به گفته وی، دولت کنونی آمریکا نیز همانند دولت‌های پیشین، سیاست‌های خصمانه خود را به شیوه‌ای سنتی و تکراری علیه پیونگ‌یانگ دنبال می‌کند.
گفتنی است، وزارت خزانه‌داری آمریکا روز سه‌شنبه ۸ فرد و ۲ نهاد را که به ادعای این وزارتخانه در طرح‌های مختلف پولشویی سایبری مرتبط با کره شمالی دست داشتند تحریم کرد.
این وزارتخانه ادعا کرد که این اقدام به بهانه قطع بودجه برنامه‌های تسلیحاتی کره شمالی انجام شده است.
جان هرلی، معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی، در بیانیه‌ای ادعا کرد: این افراد با ایجاد درآمد برای توسعه تسلیحاتی پیونگ یانگ، مستقیماً امنیت ایالات متحده و جهان را تهدید می‌کنند!