خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقف بدموقع استقلال برابر الوحدات/ راه صعود پیچیده شد

مشرق | ورزشی | چهارشنبه، 14 آبان 1404 - 23:53
استقلال با تساوی بدموقع در خانه الوحدات، راه صعود به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا را ناهموار کرد.
استقلال،الوحدات،وجدي،احمدي،بازي،عامر،الوصل،دانيال،مهران،تساوي

به گزارش مشرق، تیم‌های الوحدات و استقلال ایران در چارچوب هفته اوّل از دور برگشت مرحله گروهی سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا از ساعت ۲۱:۴۵ در ورزشگاه ملک دوم امان اردن به مصاف هم رفتند و در خاتمه دو تیم به تساوی یک بر یک رسیدند.
داور: احمد عکاشه (استقلال)
اخطار: دانیال عفانه، عامر جاموس و وجدی نبهان (الوحدات)
گل‌ها: وجدی نبهان (۱۹) (الوحدات) ؛ مهران احمدی (۳۸) (استقلال)
ترکیب الوحدات: عبدالله الفاخوری (۳۰- احمدمحمد ارباش)، مصطفی معوض، دانیال عفانه، عرفات الحاج، وجدی نبهان (۸۴- مصطفی کمال)، شوقی القزعه (۵۷- محمود)، محمود شوکت (۴۶- عبدالرحمن ابوحازیم)، عامر جاموس، عمر حسنین، مهند سمرین و جونیور آجای (۵۷- المنذر العلوی).
ترکیب استقلال: آنتونیو آدان، صالح حردانی، سامان فلاح، رستم آشورماتوف، حسین گودرزی، امیرمحمد رزاقی‌نیا، دیدیه اندونگ (۵۹- اسماعیل قلی زاده)، مهران احمدی ( ۸۱- ابوالفضل زمانی)، منیر الحدادی (۷۳- محمدحسین اسلامی)، یاسر آسانی ( ۸۱- محمدرضا آزادی) و سعید سحرخیزان (۶۰- داکنز نازون).
استقلال بازی را هجومی آغاز کرد و حملاتی را به دست آورد اما برخلاف جریان بازی، الوحدات به گل رسید.
در ادامه احمدی موفق به گلزنی شد تا نیمه اول با تساوی خاتمه یابد.
استقلال در نیمه دوم صاحب توپ و میدان بود و الوحدات تلاش می‌کرد تا در ضد حملات خطرناک ظاهر شود.
با این نتیجه استقلال و الوحدات ۴ امتیازی در رده‌های سوم و چهارم گروه A جای گرفتند در حالی که الوصل و المحرق با ۱۰ و ۷ امتیاز رتبه‌های اول و دوم را به خود اختصاص دادند، در شرایطی که الوصل و استقلال یک بازی کمتر برگزار کرده‌اند.