خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سه جلد از مجموعه «دایان دیگه بزرگه» روانه بازار شد

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 14 آبان 1404 - 13:12
مجموعه «دایان دیگه بزرگه» با هدف تقویت مهارت‌های شناختی و حرکتی کودکان منتشر می‌شود.
كتاب،دايان،كمك،مجموعه،آندرئا،سراوان،بخوان

به گزارش خبرنگار مهر، ‌مجموعه «دایان دیگه بزرگه» از سری کتاب‌های تعاملی «بخوان و بچسبان» است که با قلم آندرئا و با ترجمه‌ شهرزاد سراوان از سوی کتاب‌های فندق، واحد کودک نشر افق منتشر شده است.
این مجموعه با هدف تقویت مهارت‌های شناختی و حرکتی کودکان طراحی شده و تجربه‌ای ترکیبی از بازی و یادگیری را برای کودکان فراهم می‌کند.
نخستین جلد از این مجموعه، کتاب «به دایان کمک کن اولین کلمه‌ها را یاد بگیرد» برای آشنایی خردسالان با واژگان پایه و تقویت نخستین مهارت‌های زبانی است.
در این کتاب فهرستی از واژه‌ها برگرفته از خوراکی‌ها و نوشیدنی‌ها، اعضای بدن، حیوان‌ها، پوشیدنی‌ها و...
در هر بخش معرفی می‌شوند.
کتاب «به دایان کمک کن اولین کلمه‌ها را یادبگیرد» از مجموعه «بخوان و بچسبان» نوشته آندرئا پینینگتن و با ترجمه‌ شهرزاد سراوان توسط نشر افق با قیمت ۱۷۵ هزار تومان منتشر شده است.
دیگر کتاب این مجموعه «به دایان کمک کن از یک تا ده بشمارد» نام دارد.
این کتاب حول محور آموزش عددها و شمارش است که یادگیری و مفاهیم ریاضی را با بازی و برچسب به کودکان یاد می‌دهد.
در هر صفحه از کتاب کودک با برچسب‌گذاری مرحله به مرحله شمردن را آموزش می‌بیند.
علاوه‌ بر یادگیری مفاهیم پایه‌ ریاضی، کتاب «به دایان کمک کن از یک تا ده بشمارد» در افزایش تمرکز و دقت، هماهنگی چشم‌ودست، تقویت مهارت‌های ظریف حرکتی و تقویت مهارت‌های گفتاری مؤثر است.
کتاب «به دایان کمک کن از یک تا ده بشمارد» از مجموعه «بخوان و بچسبان» نوشته آندرئا پینینگتن و ترجمه‌ی شهرزاد سراوان توسط نشر افق با قیمت ۱۷۵ هزار تومان منتشر شده است.
سومین کتاب این مجموعه «به دایان کمک کن روی لگن بنشیند» اختصاص دارد.
این کتاب فرایند یادگیری استفاده از سرویس بهداشتی برای خردسالان را آموزش می‌دهد و به کودک کمک می‌کند تا با مراحل آن آشنایی پیدا کند و فهم بهتری از این فرایند داشته باشد.
کتاب «به دایان کمک کن روی لگن بنشیند» از مجموعه‌ «بخوان و بچسبان» نوشته آندرئا پینینگتن و ترجمه‌ شهرزاد سراوان توسط نشر افق با قیمت ۱۷۵ هزار تومان منتشر شده است.