خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نجات لک‌لک مهاجر گرفتار در خزه‌های میدان دریادار همتی سمنان

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 14 آبان 1404 - 09:40
سمنان- رئیس سازمان آتش نشانی سمنان از نجات لک‌لک مهاجر گرفتار در خزه‌های میدان دریادار همتی سمنان خبر داد و گفت: این پرنده از وضعیت خطرناک رهایی یافت.
لك،آتش،پرنده،محيط،محل،صباغي

علی صباغی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه در پی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ مبنی بر گرفتار شدن یک پرنده آتش نشان‌ها به محل اعزام شدند، ابراز داشت: لک لک مهاجر درون خزه‌های میدان دریادار همتی سمنان گیر افتاده بود.
وی بابیان اینکه این پرنده در مسیر مهاجرت خود دچار مشکل شده بود، افزود: با کمک آتش نشان‌ها این لک لک از وضعیت خطرناک رهایی یافت.
رئیس سازمان آتش نشانی سمنان با بیان اینکه این پرنده به اداره محیط زیست استان تحویل داده شد، ابراز داشت: نیروهای امدادی نقش مهم در حفاظت موجودات زنده دارند.
صباغی در ادامه تصریح کرد: نجات حیوانات گرفتار در محل زندگی انسان تنها جلوه‌ای از مسئولیت پذیری و همزیستی انسان در قبال طبیعت است.
وی افزود: از شهروندان درخواست داریم به محض مشاهده انواع خزنده یا حیوانات در محل زندگی به آنها آسیب نزنند و محیط زیست و آتش نشانی را در جریان قرار دهند تا با زنده گیری در محیط طبیعی خود رها سازی شوند.