خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

المیادین: اکثریت رأی دهندگان نیویورک تاکنون به ممدانی رأی داده‌اند

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 14 آبان 1404 - 04:06
شبکه المیادین آمار شرکت کنندگان در انتخابات شهرداری نیویورک را تا این لحظه اعلام کرد و افزود که بیشتر رأی دهندگان تا این لحظه به نامزد مسلمان رأی داده اند.
رأي،شهر

به گزارش خبرگزاری مهر، خبرنگار شبکه المیادین در نیویورک گزارش داد که حدود ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در انتخابات شهرداری این شهر شرکت کرده‌اند.
به گفته المیادین، بسیاری از رأی‌دهندگان با هدف ایجاد تغییر و در اعتراض به افت سطح معیشت در شهر نیویورک، به «زهران ممدانی» نامزد مسلمان این شهر رأی داده‌اند.
شبکه المیادین به نقل از خبرنگار خود در ایالت ویرجینیا نیز گزارش داد که بیش از یک میلیون نفر از مجموع شش میلیون واجد شرایط رأی دادن، در مرحله رأی‌گیری زودهنگام رأی دادند.