خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس سازمان امور دانشجویان تاریخ آغاز ثبت نام وام های دانشجویی را اعلام کرد

اعتماد | همه | سه شنبه، 13 آبان 1404 - 22:12
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: از روز شنبه هفدهم آبان ماه، دانشجویان می‌توانند از طریق سامانه موجود درخواست وام‌های تحصیلی خود را ثبت کنند و پیش‌بینی می‌شود که این وام‌ها ظرف مدت یک ماه به دانشجویان پرداخت شود.
دانشجويان،صندوق،پرداخت،ماه،تحصيلي،درخواست

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: از روز شنبه هفدهم آبان ماه، دانشجویان می‌توانند از طریق سامانه موجود درخواست وام‌های تحصیلی خود را ثبت کنند و پیش‌بینی می‌شود که این وام‌ها ظرف مدت یک ماه به دانشجویان پرداخت شود.
کد خبر: 745689 | ۱۴۰۴/۰۸/۱۳ ۲۲:۰۹:۵۶
سعید حبیبا روز سه‌شنبه در حاشیه بازدید از صندوق رفاه دانشجویان به تشریح خدمات و برنامه‌های این صندوق که بیش از نیم قرن سابقه خدمت به دانشجویان را دارد، پرداخت و افزود: این صندوق با اعطای وام‌های تحصیلی، وام شهریه، وام‌های ضروری و وام‌های ودیعه مسکن، به دنبال ایجاد یک زیست بوم بهتر و مؤثرتر برای دانشجویان در سراسر کشور است.
به گزارش ایرنا از سازمان امور دانشجویان؛ وی با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی‌های اساسی‌تر در صندوق رفاه دانشجویان، خاطرنشان کرد: انتظار داریم صندوق با تحولاتی که در نظر دارد، به خودکفایی بیشتری نسبت به منابع دولتی دست یابد.
حبیبا تصریح کرد: از روز شنبه هفدهم آبان ماه، دانشجویان می‌توانند از طریق سامانه موجود درخواست وام‌های تحصیلی خود را ثبت کنند.
با تدابیر اندیشیده شده، پیش‌بینی می‌شود که این وام‌ها ظرف مدت یک ماه به دانشجویان پرداخت شود.
معاون وزیر علوم در پایان به وام‌های مسکن نیز اشاره کرد و گفت: در حوزه وام‌های مسکن، تلاش خواهیم کرد که این وام‌ها به سرعت و با حداکثر فاصله یک هفته پس از ثبت درخواست، پرداخت شوند.