خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پوشش اخبار انتخابات پارلمانی عراق از سوی ۱۵۰۰ خبرنگار

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 13 آبان 1404 - 14:30
مسئولان کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق اعلام کردند که حدود ۱۵۰۰ خبرنگار اخبار مربوط به انتخابات پارلمانی عراق در بیستم آبان ماه جاری را پوشش خواهند داد.
انتخابات،عراق،كميسارياي،راي،قرار،پارلماني،ناظر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از السومریه نیوز، مسئولان کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق اعلام کردند که ۳۰۴ ناظر بین‌المللی و حدود ۱۵۰۰ خبرنگار داخلی و خارجی، بر انتخابات پارلمانی هفته آینده در عراق نظارت خواهند کرد و اخبار آن را پوشش خواهند داد.
حسن سلمان مشاور حقوقی کمیساریای انتخابات عراق گفت: تاکنون ۳۰۴ شخصیت بین‌المللی به عنوان ناظر بر انتخابات معرفی شده‌اند که نمایندگان ۷ سفارتخانه و ۳ سازمان و موسسه بین‌المللی هستند.
وی تصریح کرد: احتمال زیاد اتحادیه عرب و سازمان ملل نیز در نظارت بر انتخابات عراق مشارکت خواهند کرد.
حسن هادی زائر عضو تیم رسانه‌ای کمیساریای عالی انتخابات نیز اعلام کرد: ۱۳۵۰ خبرنگار داخلی برای پوشش اخبار انتخابات عراق ثبت نام کرده‌اند و تعداد خبرنگاران وابسته به خبرگزاری‌ها و شبکه‌های تلویزیونی خارجی نیز به ۲۰۰ نفر می‌رسد.
وی افزود: کمیساریای عالی انتخابات صدور کارت برای خبرنگارانی را که قرار است در مراکز رای گیری در بغداد و شهرستان‌ها حضور یابند، شروع کرده است.
از سوی دیگر جمانه الغلای، سخنگوی کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق خبر داد که پس از پایان فرآیند رای‌گیری، دستگاه‌ها و صندوق‌های رای همان شب، به انبارهای کمیساریای عالی انتخابات هر استان منتقل می‌شوند.
وی بیان کرد که این صندوق‌ها در این انبارها می‌مانند تا در صورت ارائه شکایت یا اعتراض نسبت به نتایج، برای انجام شمارش و دسته‌بندی آرا مورد استفاده قرار گیرند.
قرار است که انتخابات پارلمانی عراق در یازدهم ماه جاری میلادی برگزار شود و تنها افرادی که دارای کارت رای باشند، می‌توانند در این انتخابات مشارکت کنند.