خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الزام دستگاه‌ها جهت اتصال به سامانه پنجره واحد مدیریت زمین+ فیلم

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 13 آبان 1404 - 13:06
رئیس امور هوش مصنوعی و توسعه دولت هوشمند سازمان امور استخدامی گفت: تمام دستگاه‌ها موظف به اتصال به این سامانه هستند.
سامانه،خبرنگاران،امور،توسعه،احمديان،هوش،متصل،مصنوعي

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - احمدیان، رئیس امور هوش مصنوعی و توسعه دولت هوشمند سازمان امور استخدامی در جمع خبرنگاران به تشریح دستاورد‌های اخیر در حوزه حفاظت از اراضی پرداخت و گفت: تمرینی که تا کنون انجام داده‌ایم، شامل طراحی سامانه‌ای است که منجر به حفظ و حراست از حدود ۳۲ هزار هکتار اراضی شده است.
این اقدام، آغاز خوبی در راستای حفاظت از منابع طبیعی کشور محسوب می‌شود، اما هنوز فرایند‌ها و خدمات ما نیاز به بهبود دارند.
او افزود: باید سرعت کار خود را افزایش دهیم تا بتوانیم این حجم را توسعه دهیم.
سازمان‌های ملزم از جمله مسکن و شهرداری‌ها به این سامانه متصل شده‌اند، چرا که نقش کلیدی در این فرآیند دارند.
در حال حاضر، بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر در این پلتفرم ثبت‌نام کرده‌اند و نزدیک به یک میلیون نفر درخواست‌هایی در زمینه زمین داشته‌اند.
احمدیان در ادامه به همکاری با چهار دانشگاه اشاره کرد و گفت: ما در حال ورود به فرایند‌های ۱۲۰ خدمت مرتبط با زمین هستیم و قصد داریم این فرایند‌ها را چابک کنیم.
همچنین، باید اکشن‌ها و نوت‌های اضافی در این فرایند‌ها را حذف کنیم و به گونه‌ای طراحی کنیم که به افراد وابسته نباشند.
رئیس امور هوش مصنوعی و توسعه دولت هوشمند همچنین به مشکلات موجود در حوزه زمین‌های روستایی اشاره کرد و گفت: ما در این زمینه مشکلاتی داریم که حتماً حل خواهد شد و وزارت کشور نیز در این راستا همکاری لازم را دارد.
او در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان هم گفت: تمام دستگاه‌ها موظف به اتصال به این سامانه هستند و در صورتی که دستگاهی به این سامانه متصل نشود، به نهاد نظارتی معرفی خواهد شد و به عنوان تخلف اداری مورد پیگیری قرار می‌گیرد.