خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وعده وزیر جنگ آمریکا به کره‌جنوبی در مورد دستیابی به زیردریایی اتمی

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 13 آبان 1404 - 12:52
وزیر جنگ آمریکا درجریان نشست با وزیر دفاع کره جنوبی در سئول وعده دستیابی این کشور به زیردریایی اتمی را که هفته گذشته میان روسای جمهوری کره جنوبی و آمریکا در جریان نشست «اَپک» مطرح شده بود، داد.
كره،جنوبي،آمريكا،دفاع،جمهور،وزير،رئيس،متحدان،متحد

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری یونهاپ، پیت هگست، امروز گفت که واشنگتن تلاش‌های بین سازمانی را «به صورتی آگاهانه» جهت تحقق وعده دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، به کره جنوبی برای ساخت زیردریایی‌های هسته‌ای در یک کارخانه کشتی‌سازی آمریکایی به عمل خواهد آورد.
هگست پس از مذاکرات امنیتی سالانه با «آن گیو-بک» وزیر دفاع کره جنوبی و پس از آنکه «لی جائه میونگ» رئیس جمهور کره جنوبی هفته گذشته در جریان نشست «آپک »از ترامپ در زمینه تامین سوخت زیردریایی اتمی و برخوداری از این فنآوری درخواست کرده بود، در یک کنفرانس خبری مشترک در این باره گفت: قصد داریم با وزارت امور خارجه و وزارت انرژی همکاری نزدیکی داشته باشیم تا تعهد رئیس جمهور ترامپ را به شیوه‌ای سنجیده انجام دهیم.
وزرای دفاع کره جنوبی و آمریکا در سئول مورخ سه شنبه ۱۳ آبان ماه ۱۴۰۴
کنفرانس خبری مشترک برگزار کردند
هگست افزود: رئیس‌جمهوری آمریکا خواهان آن است تا متحدان واشنگتن قدرتمند باشند.
وی می‌خواهد متحدان آمریکا بهترین قابلیت‌ها را داشته باشند و از آنجا که کره جنوبی (تاکنون) یک متحد نمونه بوده، ترامپ از فرصت‌هایی مانند این استقبال می‌کند تا اطمینان حاصل شود آنها بهترین قابلیت‌ها را در دفاع از خود و در کنار ما به عنوان متحد دارند.
وزیر جنگ آمریکا پس از سفر دوره ای خود به ژاپن، مالزی و ویتنام روز گذشته برای انجام سفری ۲روزه وارد کره جنوبی شد.
وی اندکی پس از ورود به همراه وزیر دفاع کره جنوبی از مرز حائل بین دو کره بازدید کرد.
کره شمالی نیز همزمان و در واکشن به این ملاقات اقدام به پرتاب ۱۰ فروند راکت از سامانه آتشبار خود به سوی آب‌های دریای زرد شمالی کرد.