خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار نسبت به بازسازی غیر بهداشتی ظروف نچسب

مهر | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 13 آبان 1404 - 10:47
کارشناس سازمان غذا و دارو، نسبت به مخاطرات بازسازی ظروف نچسب بدون مجوز بهداشتی هشدار داد.
بازسازي،ظروف،فرآيند،نچسب،پروانه،مجاز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، نرگس سموری گفت: استفاده از ظروف اکسید شده، مواد نچسب صنعتی با گرید غیرغذایی و افزودنی‌های نامناسب در این فرآیند می‌تواند سلامت مصرف‌کنندگان را تهدید کند.
وی با اشاره به انجام بازسازی در برخی کارگاه‌های فاقد مجوز، افزود: نبود نظارت بهداشتی و انجام فرآیند در محیط‌های غیراستاندارد، احتمال آلودگی شیمیایی و کاهش ایمنی مصرف را افزایش می‌دهد.
سموری تأکید کرد: صدور و تمدید پروانه بهداشتی ساخت برای بازسازی ظروف نچسب تنها از سوی معاونت‌های غذا و دارو انجام می‌شود و صرفاً واحدهای تولیدی دارای پروانه ساخت مجاز به اجرای این فرآیند هستند.
به گفته وی، واحدهای صنفی فقط مجاز به جمع‌آوری ظروف مستهلک و ارسال آنها به کارخانه‌ها یا کارگاه‌های دارای مجوز بهداشتی‌اند تا مراحل بازسازی تحت نظارت کامل انجام شود.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، ظروف بازسازی شده باید بر اساس استانداردهای ملی تولید شوند و درج عبارت بازسازی شده به صورت خوانا روی برچسب محصول الزامی است تا مصرف‌کنندگان از ماهیت کالا آگاه باشند.