خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷۰ درصد از اعتبارات وزارت ارشاد در استان‌ها هزینه می‌شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 25 تیر 1398 - 12:59
کرمانشاه_ معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بیش از ۷۰ درصد اعتبارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان‌ها هزینه می‌شود.
فرهنگي،فرهنگ،اسلامي،ارشاد،استان،كرمانشاه،تنوع،وزارت،سرمايه

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالهادی فقهی زاده ظهر امروز سه شنبه در آئین تکریم و معارفه مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، استان کرمانشاه را یکی از غنی‌ترین مناطق فرهنگی کشور دانست و اظهار داشت: این استان یکی از نمادهای تنوع فرهنگی محسوب می‌شود.
وی افزود: بی گمان گفتگو و داد و ستد فرهنگی یکی از شاخصه‌های این تنوع است چرا که نمی‌توان فرهنگی بالنده داشت اما گمان کرد که فقط باید تحکم داشته باشد.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان داشت: خوشبختانه ما در سایه سار معارف عالی فرهنگی که در کشور موج می‌زند و نیز مبتنی بر بن مایه‌های فرهنگ ملی و دینی است اکنون در این برهه تاریخی به بلوغ رسیدیم.
این مسئول گفت: در آمیختگی فرهنگ با گونه‌های متنوع فکری و گرایش‌های متفاوت عقیدتی و دشواری‌ها و موانع گوناگون اجرایی است.
وی تصریح کرد: اگر کسی جز بر مبنای بر خورداری های فکری و فرهنگی در این عرصه بخواهد نقش آفرینی کنند موفق نخواهد بود.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه ذات نایافته از هستی بخش نمی‌تواند به دیگری هستی ببخشد، گفت: کسی که تنوع فرهنگی را نچشیده باشد بدون شک نمی‌تواند آن‌را گسترش دهد.
فقهی زاده اظهار داشت: در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیش از ۷۰ درصد اعتبارات خارج از استان تهران هزینه می‌شود و این در حالی است که زمانی تهران با ایران برابری می‌کرد.
وی کلام خدا را بزرگترین سرمایه انسانی دانست و بیان داشت: انسان همواره در زیانکاری است و اگر این سرمایه بزرگ را پاس ندارد خسران می بیند و آنچه باعث پاسداشت این سرمایه می‌شود تواصی به حق است.
این مسئول با بیان اینکه کرمانشاه یکی از عزیزترین پاره‌های پیکره عظیم ایران اسلامی است، تاکید کرد: اگر بخواهیم به درخشش فرهنگی آینده کشور چشم بدوزیم باید سرمایه‌های پیشین این مملکت را بشناسیم.