خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چابهار تامین کننده ۷۰ درصد ماهی تن مورد نیاز کشور

مهر | اقتصادی | دوشنبه، 12 آبان 1404 - 14:12
چابهار - بیشترین سهم فرآوری محصولات شیلاتی در چابهار، مربوط به ماهی تن است که این بندر اقیانوسی با تامین ۷۰ درصد ماهی تن کشور، قطب صید ماهی تن در ایران است.
محصولات،فرآوري،چابهار،كشور،شيلاتي،منجمد

«علی فاتحی جهانتیغ» مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار مهر، گفت: چابهار قطب صید ماهی تن کشور و تأمین کننده حدود ۷۰ درصد نیاز کشور می‌باشد بیشترین سهم فرآوری محصولات شیلاتی مربوط به همین گونه است که به صورت کنسرو با برندها و فرمولاسیون متنوع در منطقه تولید می‌شود.
وی افزود: عمده صادرات محصولات شیلاتی به خارج از کشور به صورت محصولات فرآوری اولیه یعنی منجمد شده است؛ (ماهی یا میگوی کامل) سهم محصولات کامل فرآوری شده و آماده مصرف روند رو به رشدی را در دارد.
جهانتیغ تصریح کرد: محصولات شیلاتی بندر چابهار به کشورهای حاشیه خلیج فارس، کشورهای آسیایی و برخی از کشورهای اروپایی صادر می‌شود.
وی بیان کرد: در خصوص صادرات به خارج از استان سیستان و بلوچستان نیز بخش قابل توجهی از آنها به صورت تازه و سرد شده (غیر منجمد) ارسال می‌شود تا نیاز بازارهای داخلی به ماهی تازه را تأمین کند.
جهانتیغ تصریح کرد: همچنین محصولات منجمد با درجه کیفی مناسب برای بازار داخلی نیز به سایر استان‌ها فرستاده می‌شود.
وی در پایان گفت: عمده صید چابهار به صورت خام صادر می‌شود در واقع چابهار یک صادر کننده مواد اولیه است؛ به همین جهت راه اندازی صنایع و کارخانه‌های فرآوری محصولات خام دریایی در این شهرستان، می‌تواند علاوه بر اشتغال، تحول عظیمی در شیلات جنوب شرق کشور ایجاد کند.