خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار زرد هواشناسی برای استان سمنان؛ سرمای شدید همراه با وزش باد

مهر | اقتصادی | دوشنبه، 12 آبان 1404 - 14:06
سمنان- مدیرکل هواشناسی استان سمنان از ورود یک سامانه کم‌فشار بارشی به استان خبر داد و گفت: این اداره‌کل در پی این پدیده جوی، هشدار زرد رنگ صادر کرده است.
استان،سمنان،هواشناسي،وزش،دماي،باد،شرقي،اشاره،رگبار،مصطفوي

سید ایرج مصطفوی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه اداره کل هواشناسی استان سمنان در پی ورود سامانه کم فشار بارشی به استان سمنان، هشدار زرد رنگ خود را اعلام کرده است، ابراز کرد: کاهش دمای هوا تا هشت درجه، از مهمترین بخش‌های این هشدار هستند.
وی با اشاره به افت شدید دمای هوا در بازه زمانی کوتاه از مردم استان سمنان درخواست کرد تا تمهیدات ویژه فصل سرد سال را بیاندیشند و افزود: پیش بینی هواشناسی طی امروز و فردا به خصوص در نیمه شرقی استان وزش باد شدید، رگبار و رعد و برق خواهد بود.
مصطفوی با بیان اینکه این سامانه امروز دمای هوای میامی را به شدت کاهش داده است، افزود: تقویت سامانه بارشی و رشد ابر و حتی وزش باد شدید و رگبار و رعد و برق به خصوص در نیمه شرقی و شمالی، از دیگر پیش بینی‌های هواشناسی برای دورهای دوشنبه تا چهارشنبه هفته جاری است.
مدیرکل هواشناسی استان سمنان از احتمال بارش برف در ارتفاعات و مناطق شرقی استان خبر داد و گفت: بارش باران، رگبار و رعد و برق و همچنین افت دمای هوا در نیمه شرقی و ارتفاعات شمالی و همچنین گرد و غبار و وزش باد نسبتاً شدید در نیمه غربی استان محتمل است.
مصطفوی با بیان اینکه در این مدت، احتمال آب گرفتگی و جاری شدن رواناب‌ها در استان سمنان وجود دارد، ابراز داشت: کاهش دید و اختلال در تردد خودروها و همچنین وزش باد شدید و تندبادهای لحظه‌ای از دیگر مباحثی است که در هشدار زرد رنگ هواشناسی استان سمنان به آن اشاره شده است لذا به مردم توصیه می‌شود که در مناطق مرتفع استان حضور نداشته باشند.
وی با اشاره به توصیه‌های هواشناسی در روزهای باقی مانده تا پایان هفته جاری اعلام کرد: مردم استان سمنان تا پایان هفته از صعود ارتفاعات پرهیز کرده و همچنین خودداری از توقف و اتراق در بستر و حاشیه رودخانه‌ها را هم مد نظر قرار دهند.
مدیرکل هواشناسی استان سمنان با اشاره به وزش تندبادهای شدید و با بیان اینکه گلخانه داران حتماً تمهیدات لازم برای استحکام بخشی به سازه‌هایشان در دستور کار قرار دهند، گفت: عدم پارک خودروها در زیر درختان مسن و همچنین داربست‌های تبلیغاتی و ساختمان‌های نیمه کاره و … از دیگر توصیه‌های ما به مردم استان سمنان است.