خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراسم ۱۳ آبان در ۹۰۰ شهر برگزار می‌شود

مشرق | سیاسی | دوشنبه، 12 آبان 1404 - 09:52
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن دعوت مردم برای حضور در راهپیمایی فردا (سه‌شنبه) در سراسر کشور اعلام کرد: مراسم یوم الله ۱۳ آبان «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی»؛ در بیش از ۹۰۰ شهر برگزار خواهد شد.
استكبار،آبان،ملت،ايران،جهاني،آمريكا،اسلامي،تبليغات،مقاومت،فل ...

به گزارش مشرق، شورای هماهمنگی تبلیغات اسلامی در آستانه ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: یوم‌الله ۱۳ آبان؛ حماسه بزرگ استکبارستیزی ملت شجاع ایران و تلاقی معنادار سه رویداد مهم تاریخی (تبعید حضرت امام خمینی «ره» به دلیل اعتراض به قانون کاپیتولاسیون در سال ۱۳۴۳، حمله دژخیمان رژیم پهلوی به دانش‌آموزان مظلوم در سال ۱۳۵۷ و همچنین خروش انقلابی دانشجویان پیرو خط امام و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در آبان ماه ۱۳۵۸) و نقطه عطف مهمی در تاریخ پرافتخار مبارزات ملت قهرمان ایران به شمار می‌رود.
این شورا افزود: امسال شاهد عیان شدن حلقه‌ای جدید از توطئه‌ها و جنایات استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌الملل به‌سرکردگی آمریکای تروریست‌پرور در منطقه و جهان هستیم و در جنگ ۱۲ روزه، بدعهدی و دروغگویی آمریکا جلوه جدیدی برای ملت ایران پیدا کرده است.
در این اطلاعیه آمده است: جنگ‌های طراحی‌شده و نیابتی، فشارهای اقتصادی ظالمانه و تلاش برای ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه، به‌ویژه حمایت تمام‌قد آمریکا و شرکای غربی‌اش از جنایات ددمنشانه و کشتار سبعانه رژیم غاصب صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین و نوار غزه و هدف قرار دادن مکرر فرماندهان جبهه مقاومت و دانشمندان و فرماندهان ایرانی، بار دیگر ماهیت واقعی استکبار و رژیم صهیونیستی به عنوان دو روی یک سکه شرارت را برای جهانیان آشکار ساخته است.
این شرایط حساس منطقه‌ای و جهانی، اهمیت مبارزه مستمر و هوشمندانه با نظام سلطه و حامیان آن را بیش از پیش نمایان می‌سازد.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: امسال و در شرایط حساس کنونی، مراسم یوم الله ۱۳ آبان «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی»؛ به‌صورت سراسری در تمامی استان‌های کشور با شعار محوری «متحد و استوار، مقابل استکبار» و در بیش از ۹۰۰ شهر برگزار خواهد شد و ملت استکبارستیز ایران بار دیگر با نمایش اتحاد مقدس،انسجام اجتماعی، وحدت ملی و عظمت بی نظیر خود، به دشمنان ایران و اسلام، پاسخی کوبنده و قاطع خواهد داد.
این مراسم در تهران، سه شنبه ۱۳ آبان از ساعت ۹ صبح از میدان فلسطین به سمت لانه جاسوسی سابق آمریکا واقع در خیابان طالقانی با اجرای برنامه‌های مختلف برگزار خواهد شد.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم به ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان دعوت کرد تا با حضور شکوهمند، وحدت‌بخش و دشمن‌شکن خود در این مراسم، حمایت قاطع خود را از آرمان‌های انقلاب اسلامی، آرمان آزادسازی فلسطین و جبهه مقاومت و تجدید میثاق با امامین انقلاب و شهدای گرانقدر، به‌ویژه شهدای اخیر مقاومت و امنیت، اعلام کنند.