خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 11 آبان 1404 - 12:29
مدیر یکی از بیمارستان‌های نوار غزه از مشاهده آثار شکنجه بر روی پیکرهای شهدای فلسطینی که از رژیم صهیونیستی تحویل گرفته شده‌اند خبر داد.
پيكرها،شكنجه،فلسطيني،پيكرهاي

به گزارش مشرق به نقل از روسیا الیوم، احمد الفرا مدیر بیمارستان التحریر در مجموعه درمانی ناصر تاکید کرد: پیکرهای بسیاری از شهدای فلسطینی که از سوی رژیم صهیونیستی تحویل گرفته‌ایم قابل شناسایی نیستند.
وی افزود: برخی از این پیکرها به دلیل شدت شکنجه تغییر شکل داده و قابل شناسایی نیستند.
الفرا تصریح کرد: اعضای داخلی برخی دیگر از این پیکرها توسط رژیم صهیونیستی به سرقت رفته است.
کاملاً مشخص است که با میله‌های آهنی داغ، این شهدای فلسطینی شکنجه شده‌اند و رد این میله‌ها روی شکم های آنها مشاهده می‌شود.
پیشتر نیز طرف‌های فلسطینی که در دورهای قبلی پیکرهای شهدا را تحویل گرفته بودند از شکنجه شدید این شهدا و آثار زنجیر تانک‌ها بر روی این پیکرها خبر دادند.