خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بحرین: ایران و آمریکا مذاکرت را از سر گیرند

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 10 آبان 1404 - 22:48
وزیر خارجه بحرین روز شنبه در مجمع گفت‌وگوی منامه بر ضرورت از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا برای حل پرونده هسته‌ای تاکید کرد.
بحرين،خارجه،وزير،منامه

به گزارش مشرق، وزیر خارجه بحرین در نشست در پایتخت این کشور بر لزوم ادامه گفت‌ وگوها بین تهران و واشنگتن تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری بحرین، عبد اللطیف بن راشد الزیانی، وزیر خارجه بحرین در بیست و یکمین مجمع گفت‌وگوی منامه با موضوع تامین امنیت خلیج فارس، اظهار داشت: هدف باید حل پرونده هسته‌ای ایران از طریق از سرگیری مذاکرات با آمریکا باشد؛ مذاکراتی که با هدف رسیدگی به نگرانی‌های منطقه‌ای انجام گیرد.
بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان نیز در مجمع گفت‌وگوی منامه گفت: می‌خواهیم مذاکرات میان ایران و ایالات متحده از سر گرفته شود.