خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارسال ۳۵ خودروی عملیاتی به ادارات کل سازمان محیط زیست استان‌ها

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 10 آبان 1404 - 18:00
مراسم دومین مرحله ارسال خودروهای عملیاتی تویوتا به ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها عصر امروز با حضور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.
عملياتي،حفاظت،محيط،زيست،تويوتا،انصاري،خودروي

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم دومین مرحله ارسال خودروهای عملیاتی تویوتا به ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها عصر امروز با حضور شینا انصاری، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و مدیران این سازمان برگزار شد.
انصاری، در این مراسم گفت: در راستای تحقق وعده بهبود امکانات و تجهیزات محیط بانان در ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها، ۳۵ خودروی عملیاتی تویوتا که مطابق مصوبه هیئت دولت بود، خریداری شد و قرار است ظرف ۱۰ روز آینده شماره گذاری شده و در ۳۱ استان کشور توزیع شود.
همچنین اقدامات برای خرید ۴۰ دستگاه خودروی عملیاتی تویوتا دیگر در حال انجام است و آمار خودروها عملیاتی افزایش پیدا خواهد کرد.
انصاری تصریح کرد: همچنین برنامه خرید ۲۰۰ دستگاه خودروی عملیاتی تولید داخل هم در برنامه وجود دارد که انتظار می‌رود تا آخر سال جاری به ناوگان حمل و نقل یگان‌های حفاظت سازمان حفاظت محیط زیست اضافه شود.
وی افزود: اولویت اول ما تأمین امکانات محیط بانان و یگان حفاظت استان‌ها است و این تجهیزات در ستاد به کار گرفته نخواهد شد.
وی افزود: همچنین در راستای پایش سیار، ۱۰ دستگاه ون نیز خریداری شده تا در استان‌هایی که نیاز داشتند توزیع شود و کار پایش سیار با سرعت بیشتری صورت بگیرد.
وی تاکید کرد: امیدواریم یکی از مشکلات اصلی یگان‌های ما که مربوط به خودروهای عملیاتی برای انجام مأموریت است، با این برنامه ریزی تا پایان سال جاری تا حد زیادی کاهش یابد.