خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گزارش دیده‌بان حقوق‌بشر سوریه از ۶۷ قتل در یک ماه

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 10 آبان 1404 - 16:52
دیده‌بان حقوق بشر سوریه از وقوع ۶۷ مورد قتل بر اثر عملیات ترور با ماهیت فرقه‌ای و سیاسی از آغاز اکتبر ۲۰۲۵ در شهرهای مختلف سوریه خبر داد.
دمشق،مرد،زن،قتل

به گزارش مشرق، بنابر اعلام این نهاد، در میان قربانیان ۵۹ مرد، هفت زن و یک کودک دیده می‌شوند.
دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد از نظر توزیع جغرافیایی، استان حمص با ۲۰ مورد (۱۵ مرد، ۴ زن و یک کودک) بیشترین تعداد قربانیان را داشته است.
پس از آن، حلب با ۱۲ مورد (تماماً مردان)، و حماة با ۱۱ مورد (همگی مردان) قرار دارند.
در حومه دمشق ۸ مورد قتل (۷ مرد و یک زن) ثبت شده، در حالی که ادلب شاهد ۶ مورد قتل (۴ مرد و دو زن) بوده است.
در استان لاذقیه نیز ۵ مورد گزارش شده و در طرطوس و درعا هر کدام ۲ مورد، و در دمشق تنها یک مورد قتل ثبت شده است.
این نهاد حقوق بشری اعلام کرد که بخشی از این جنایت‌ها انگیزه فرقه‌ای داشته است؛ به‌گونه‌ای که ۱۸ مورد در حمص، ۵ مورد در حومه دمشق، ۳ مورد در هر یک از حماة، لاذقیه و ادلب، و نیز دو مورد در هر یک از طرطوس و درعا، و یک مورد در هر یک از حلب و دمشق ثبت شده است.
به نقل از المیادین، در سایه تداوم این نقض‌ها که به‌طور مستمر در حال افزایش است، شهروندان خواستار توقف حمام خون و حفاظت از غیرنظامیان شده‌اند و نهادهای امنیتی را به سهل‌انگاری در حفظ جان مردم و عدم مجازات عاملان جنایت‌های فرقه‌ای متهم کردند.