خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشگامی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در حوزه تحقیقات و فناوری

مهر | دانش و فناوری | شنبه، 10 آبان 1404 - 15:58
معاون وزیر بهداشت با حضور در پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، این دانشگاه را پیشرو در عرصه پژوهش و فناوری کشور دانست و بر لزوم انتقال تجربه به سایر دانشگاه‌ها تاکید کرد.
فناوري،دانشگاه،تحقيقات،پزشكي،سلامت،علم،علوم،پارك،معاون،رئيس، ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، شاهین آخوندزاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، محمداسماعیل قیداری رئیس دانشگاه علوم پزشکی، افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، امیر حسین جمشیدی رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، حسن پیری معاون اجرایی حوزه ریاست و مشاور رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولان حوزه فناوری دانشگاه از پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه بازدید کردند.
در نشستی که در حاشیه این بازدید برگزار شد، شاهین آخوندزاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اظهار کرد: حجم بالای فعالیت‌ها در این مرکز نشان از اثرگذاری بالای دانشگاه در حوزه علم و فناوری دارد.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با فاصله محسوس رتبه اول فناوری و تحقیقات بین دانشگاه‌های علوم پزشکی را از آن خود کرده است، اضافه کرد: این دانشگاه با حضور فناوران برجسته و تجهیزات کافی در حوزه تحقیقات و فناوری پیشگام است.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تاکید کرد: اعتقاد دارم رئیس و معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی باید تجربیات خود در پژوهش و تحقیقات، خصوصاً در پارک علم و فناوری سلامت را با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی به اشتراک بگذارند.
آخوندزاده با اشاره به اینکه پژوهش و فناوری حوزه‌ای مهم برای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است ادامه داد: فعالیت پژوهشی نیاز به انگیزه کافی دارد.
وی اثرگذاری پژوهش و فناوری در ارتقای سلامت مردم را یادآور شد و اضافه کرد: تحقیق و پژوهش فرایندی زمانبر است که نتایج آن در دراز مدت مشخص می‌شود.
مقاله ابزاری برای ارتقا سلامت
محمداسماعیل قیداری رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز ضمن قدردانی از حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در این نشست دستاوردهای پژوهشی دانشگاه مایه افتخار کشور دانست.
وی با اشاره به اینکه کسب رتبه اول توسط دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در حوزه تحقیقات و فناوری حاصل تلاش‌های مستمر است، ادامه داد: دانشگاه به سمتی حرکت می‌کند که مقاله را به عنوان ابزاری برای ارتقا سلامت مردم ارائه می‌دهد.
رئیس دانشگاه با اشاره رشد فزاینده فعالیت‌های پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه و ظرفیت رشد بیشتر، اضافه کرد: باید کشور در سیستم اداری، نظارتی و مالی به مقوله پژوهش نگاه متفاوت داشته باشد.
همچنین تأمین منابع کافی پژوهشی از دیگر مواردی بود که رئیس دانشگاه به آن اشاره کرد.
قیداری با بیان اینکه رشد فناوری، فواید بسیار زیاد و ارزنده‌ای دارد ادامه داد: ایجاد اشتغال، تولید ثروت، پیشگیری از خروج ارز و صادرات از جمله مزایای ایجاد مراکز فناورانه است.
وی کسب رتبه اول تحقیقات و فناوری را به فناوران دانشگاه تبریک گفت و ادامه داد: ورود دانشجویان به این حوزه و برگزاری تور برای بازدید از فعالیت‌های پارک و علم و فناوری سلامت دانشگاه ضرورت دارد.
هدف از ایجاد پارک علم و فناوری سلامت؛ خلق ثروت و کارآفرینی نخبگان
افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری و رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه ضمن قدردانی از مسئولان وزارت بهداشت و دانشگاه برای حضور و بازدید از پارک علم و فناوری، به تشریح شکل گیری این مرکز و نحوه جذب شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان پرداخت.
وی اظهار کرد: پارک علم و فناوری مصداق تحقق دانشگاه نسل سوم است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ادامه داد: محصولات فناورانه، کارآفرینی نخبگان و تولید ثروت از فعالیت‌ها و اهداف شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه است.
زرقی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با حمایت، هدایت و نظارت بر شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت گام بلندی در توسعه فناوری برداشته که کسب رتبه اول فناوری در کشور در سال ۱۴۰۴ گواه این مطلب است.