خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای بیش از ۳ هزار تن آسفالت در خیابان کارگر / محور پرتردد منطقه ۱۱ نونوار شد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 10 آبان 1404 - 14:40
عملیات بهسازی و نوسازی خیابان کارگر با اجرای بیش از ۳ هزار تن آسفالت در سطحی بالغ بر ۱۷ هزار و ۴۰۰ متر مربع به پایان رسید.
منطقه،قمي،بهسازي،آسفالت،ترافيكي،معابر

باشگاه خبرنگاران جوان- به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱ تهران، مهدی قمی شهردار منطقه ۱۱ گفت: پروژه بهسازی خیابان کارگر در راستای طرح توسعه محله‌ای و با هدف بهبود شرایط ترافیکی و ارتقای رضایت شهروندان اجرا شد.
وی با اشاره به محدوده اجرای این طرح افزود: عملیات عمرانی در حد فاصل میدان رازی تا میدان قزوین و با هدف تسهیل عبور و مرور خودرو‌ها و کاهش گره‌های ترافیکی انجام شد.
قمی تصریح کرد: در این پروژه بیش از ۳ هزار تن آسفالت در مساحتی حدود ۱۷۴۰۰ مترمربع به کار رفت و تمامی مراحل تراش و روکش آسفالت با استفاده از ماشین‌آلات مکانیزه و مطابق با استاندارد‌های فنی اجرا شد.
شهردار منطقه ۱۱ تأکید کرد: بهسازی و نوسازی معابر در محلات نیازمند مرمت از اولویت‌های مدیریت شهری منطقه است و این روند به‌صورت مستمر در سایر معابر ادامه خواهد یافت.