خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پسکوف: موشک بوروستنیک، دستاوردی در فناوری و دفاع است

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 10 آبان 1404 - 09:12
سخنگوی کرملین بر پیشرفت چشمگیر موشک بوروستنیک روسیه در فناوری و دفاع تاکید کرد.
روسيه،پوتين،موشك،كروز،ولاديمير،اوكراين،مطلق،پرواز

به گزارش مشرق، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین به خبرگزاری ریانووستی گفت، موشک کروز برد نامحدود بوروستنیک روسیه با موتور هسته‌ای، یک پیشرفت مطلق در فناوری و دفاع است.
پسکوف گفت: «این یک پیشرفت مطلق در هر دو زمینه فناوری و دفاع است.»
روز یکشنبه، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که موشک بوروستنیک آزمایش نهایی را با موفقیت پشت سر گذاشته و آن را یک سلاح منحصر به فرد خواند.
همچنین والری گراسیموف، رئیس ستاد کل روسیه گفت که این موشک در یک پرواز آزمایشی در ماه اکتبر، ۱۴۰۰۰ کیلومتر (۸۷۰۰ مایل) پرواز کرده است.
همزمان با تهدید اخیر رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر ارسال موشک‌های تاماهاوک به اوکراین و وضع شروطی برای دیدار با رئیس‌جمهور روسیه، ولادیمیر پوتین با حضور در یک پست فرماندهی و در لباس نظامی از آزمایش موشک کروز هسته‌ای با برد ۱۴ هزار کیلومتر خبر داد؛ اقدامی که تحلیلگران روس آن را پیام مستقیم به واشنگتن توصیف کرده‌اند.
«اولِگ ایواننیکوف» مشاور آکادمی علوم موشکی و توپخانه روسیه، این اقدام پوتین را پیام جدیدی به غرب دانست مبنی بر اینکه «کی‌یف شانسی برای پیروزی ندارد.» همچنین کارشناس نظامی «یوری کنوتوف» اظهارات و ژست پوتین را پاسخی به تهدید ترامپ درباره استقرار تاماهاوک در اوکراین خواند و گفت: «پاسخ اجتناب‌ناپذیر بود.
پاسخ ما بوروِوِستنیک است که قادر است به خاک آمریکا برسد و هدف تعیین‌شده را منهدم کند.»