خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تردد یک‌طرفه در جاده‌های هراز و چالوس

مشرق | اجتماعی و حوادث | جمعه، 09 آبان 1404 - 17:24
رئیس پلیس راه مازندران، گفت: تردد از جنوب به شمال در چالوس مسدود شد.
تردد،مازندران،پليس،عبادي،مسافران

به گزارش مشرق، سرهنگ عبادی، فرمانده پلیس راه مازندران، در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: طرح ترافیکی در جاده‌های هراز و چالوس در ساعت‌های اوج تردد در حال اجرا است.
وی افزود: طرح‌های ترافیک در محورهای مواصلاتی به منظور مدیریت ترافیک و تسهیل تردد مسافران برنامه‌ریزی شده است.
عبادی خاطرنشان کرد: از ساعت ۱۲ تا ۱۳ امروز، محور چالوس در مسیر جنوب به شمال مسدود شده بود و سه ساعت پس از آن، در محدوده مرزن آباد، تردد به صورت یک‌طرفه به سمت جنوب انجام شد.
رئیس پلیس راه مازندران همچنین درباره وضعیت محور هراز عنوان کرد: در این محور نیز تردد به صورت مقطعی یک‌طرفه است.
فرمانده ی پلیس راه مازندران تصریح کرد: با توجه به حجم بالای مسافران، توصیه می‌شود هموطنان پیش از سفر از آخرین وضعیت راه‌ها مطلع شوند.
عبادی گفت: پلیس راه مازندران از همکاری مسافران تشکر کمال تشکر را دارد و بر رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی برای داشتن سفری ایمن تأکید می‌شود.