فرمانده انتظامی زاهدان: ۳۳۲ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز جمع آوری شد
                           
                               
                               
                               
                                مهر
                               
                           
                            |
                            اجتماعی و حوادث
                            |
                            جمعه، 09 آبان 1404 - 17:06
                            
                            
                       
                        زاهدان - فرمانده انتظامی زاهدان از جمع آوری ۳۳۲ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در نتیجه اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در یک هفته گذشته در این شهرستان خبر داد.
 
                            به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حمید نوری ظهر جمعه در جمع خبرنگاران گفت: طرح ارتقای امنیت اجتماعی با محوریت جلب رضایتمندی عمومی و برخورد با انواع جرایم در سطح شهرستان زاهدان طی یک هفته اخیر به اجرا در آمد.
️فرمانده انتظامی شهرستان زاهدان افزود: مأموران پلیس در قالب این طرح موفق به دستگیری تعداد ۱۳۵ نفر سارق، ۶۲۰ نفر معتاد متجاهر، ۳۳۲ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز و ۴۴ نفر خرده فروش مواد مخدر شدند.
وی خاطر نشان کرد: در طول اجرای این طرح مقدار ۶۹ کیلو و ۹۸ گرم انواع مواد مخدر و مقدار ۲۴ هزار و ۵۴۱ لیتر سوخت قاچاق و ۲۲ قبضه سلاح کشف و تعداد ۱۰۸ دستگاه خودرو و ۷۱ دستگاه موتور سیکلت متخلف توقیف گردید.