خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصادف جاده‌ای در شرق افغانستان ۳ کشته و ۱۸ زخمی برجای گذاشت

مهر | اجتماعی و حوادث | جمعه، 09 آبان 1404 - 11:46
دفتر پلیس استان لغمان در بیانیه‌ای روز جمعه اعلام کرد که در اثر برخورد یک تراکتور و دو دستگاه خودروی سواری در استان لغمان در شرق افغانستان، حداقل ۳ نفر کشته و ۱۸ نفر دیگر زخمی شدند.
نفر،رانندگي،تصادف،زخمي،جان

به گزارش خبرنگار مه ر به نقل از شینهوا، این تصادف در منطقه سرخکان در امتداد بزرگراهی که کابل را به استان ننگرهار در شرق متصل می‌کند، رخ داد و سه مسافر از جمله یک زن و یک کودک در محل جان باختند و ۱۸ نفر دیگر زخمی شدند که حال چندین نفر از آنها وخیم گزارش شده است.
بی‌احتیاطی در رانندگی علت اصلی این تصادف ذکر شده است.
طی هفته گذشته، در پنج حادثه جاده‌ای جداگانه در استان‌های شرقی لغمان، خوست و غزنی و همچنین در بدخشان و بلخ در شمال، حداقل ۱۱ نفر جان خود را از دست داده و نزدیک به ۴۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند.
تصادفات جاده‌ای همچنان یکی از علل اصلی مرگ و میر تصادفی در افغانستان است که ناشی از بی‌احتیاطی در رانندگی، جاده‌های شلوغ و کمبود علائم راهنمایی و رانندگی در بزرگراه‌های فرسوده است.