خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چین: به اقدامات تحریک‌آمیز پاسخ قاطع می‌دهیم

مهر | بین‌الملل | جمعه، 09 آبان 1404 - 10:24
وزیر دفاع چین در دیدار با وزیر جنگ آمریکا ضمن ابراز امیدواری درباره تصمیم واقعی واشنگتن برای خودداری از مهار پکن، گفت که کشورش به هر اقدام تحریک‌آمیز، پاسخ آرام و در عین حال قاطع خواهد داد.
چين،وزير،آمريكا،دفاع،جنگ

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، وزیر دفاع چین در دیدار با وزیر جنگ آمریکا تأکید کرد: چین به توسعه صلح‌آمیز متعهد بوده و از تمام فرصت‌ها برای پاسخ آرام و قاطع به هرگونه اقدام تحریک آمیز برخوردار است.
«دونگ جون» وزیر دفاع چین در بخش دیگری از دیدار با پیت هگست وزیر جنگ آمریکا افزود: چین امیدوار است که ایالات متحده اظهارات خود مبنی بر عدم تمایل به مهار چین و عدم درگیری با پکن را به عمل تبدیل کند.
وزیر جنگ آمریکا هم ضمن مطرح کردن نگرانی‌های کشورش درباره فعالیت‌های چین در دریای جنوبی چین، بر اهمیت حفظ توازن قدرت در منطقه تاکید کرد.
وی همچنین با اشاره به تنش های فزاینده میان واشنگتن و پکن در منطقه آسیا و اقیانوس آرام گفت که آمریکا از منافع خود با تمام قدرت دفاع خواهد کرد.