خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تیم فوتسال جوانان ایران به افغانستان باخت و نایب قهرمان شد

مهر | ورزشی | پنجشنبه، 08 آبان 1404 - 21:47
پسران فوتسال ایران با شکست مقابل افغانستان به مقام نایب قهرمانی بازی‌های آسیایی جوانان بحرین رسیدند.
ايران،فوتسال،قهرماني،صانعي،يوسفي

به گزارش خبرنگار مهر، رقابت‌ها فوتسال بازی‌های آسیایی بحرین به روز آخر خود رسید.
بعد از اینکه شب گذشته دختران فوتسال ایران با غلبه بر چین به مقام قهرمانی رسیدند، امشب و از ساعت ۱۹ (به وقت محلی) پسران فوتبال ایران برای کسب عنوان قهرمانی به مصاف ازبکستان رفتند.
علی صانعی سرمربی تیم ایران، در این بازی محمدعلی شکارچی، صدرا چوپانی، حسین‌رضا یوسفی، امیرحسین عبدالرزاقی و محمدجواد نوروزی را از ابتدا به میدان فرستاد.
این دیدار در نهایت با نتیجه ۲ بر یک به سود پسران فوتسال افغانستان به پایان رسید تا شاگردان علی صانعی به مقام نایب قهرمانی این رقابت‌ها برسند.
تک گل ایران را حسین‌رضا یوسفی به‌ثمر رساند .
در دیدار رده‌بندی این رقابت‌ها هم دو تیم ازبکستان و تایلند به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه ۶ بر ۲ به سود تایلندی‌ها به پایان رسید تا آن‌ها به مدال برنز این رقابت‌ها برسند.