درخشش نمایندگان کشورمان با کسب ۲ مدال طلا و ۲ مدال نقره
رقابت های کشتی ساحلی بازی های آسیایی جوانان امروز (پنج شنبه) در شهر منامه کشور بحرین برگزار شد و در پایان تیم ایران به ۲ مدال طلا و ۲ مدال نقره دست یافت.
به گزارش خبرنگار مهر از بحرین، برای تیم ایران سینا شکوهی در وزن ۷۰ کیلوگرم و تورج خدایی در وزن ۸۰ کیلوگرم به مدال طلا دست یافتند و امیرعلی دمیرکلاهی در وزن ۶۰ کیلوگرم و محمدمهدی فتوحی در وزن ۹۰ کیلوگرم صاحب مدال نقره شدند.
در وزن ۶۰ کیلوگرم امیرعلی دمیرکلاهی در دیدار نخست با نتیجه ۳ بر صفر محمد مصلح از اردن را مغلوب کرد.
وی در دور بعد با نتیجه ۳ بر صفر سوریان سونگموانگسوک از تایلند را شکست داد.
دمیرکلاهی در دیدار سوم با نتیجه ۳ بر صفر اوچیر بایارسایخان از مغولستان را شکست داد و در مرحله نیمه نهایی نیز با نتیجه ۳ بر ۱ مقابل مین گیا لام از ویتنام به برتری رسید.
وی در دیدار فینال با نتیجه ۳ بر صفر مغلوب سانی فولمالی از هند شد و به مدال نقره رسید.
در وزن ۷۰ کیلوگرم سینا شکوهی در دور اول با نتیجه ۳ بر ۱ مارکوس پرز از فیلیپین را مغلوب کرد.
وی در دور بعد با نتیجه ۳ بر صفر احمد الکیادی از عربستان را شکست داد.
شکوهی در دور سوم با نتیجه ۳ بر صفر مقابل ادریس بهرام اف از تاجیکستان به برتری رسید.
وی در دور چهارم با نتیجه ۳ بر صفر عبداله قحطان از بحرین را شکست داد و در مرحله نیمه نهایی با نتیجه ۳ بر ۲ مقابل حسن علی از پاکستان به برتری رسید.
شکوهی در دیدار فینال با نتیجه ۳ بر ۲ سوجای تانپوره از هند را از پیش رو برداشت و به مدال طلا دست یافت.
در وزن ۸۰ کیلوگرم تورج خدایی در مبارزه اول با نتیجه ۳ بر صفر مقابل علیرضا بهرام اف از تاجیکستان به پیروزی رسید.
وی در دور دوم با نتیجه ۳ بر صفر زیاد ناقوج از اردن را شکست داد و در مرحله نیمه نهایی با نتیجه ۳ بر صفر مقابل رحمان محمدعبدل از پاکستان به برتری دست یافت.
خدایی در دیدار فینال با نتیجه ۳ بر ۱ مقابل راویندر از هند به برتری رسید و به مدال طلا دست یافت.
در وزن ۹۰ کیلوگرم محمدمهدی فتوحی در دور اول با نتیجه ۳ بر صفر مقابل چویی وانگیو از کره جنوبی پیروز شد.
وی در دور بعد با نتیجه ۳ بر صفر هیون فام از ویتنام را مغلوب کرد و در دور سوم با نتیجه ۴ بر صفر مقابل محمد دهشان از اردن پیروز شد.
فتوحی در نیمه نهایی با نتیجه ۳ بر صفر والد سعید از عربستان را مغلوب کرد.
وی در دیدار فینال با نتیجه ۳ بر ۲ مغلوب آرجون راهول از هند شد و به مدال نقره رسید.