خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عمان از پیشرفت ایران در هوش مصنوعی شگفت زده شد

مهر | دانش و فناوری | پنجشنبه، 08 آبان 1404 - 12:24
سرپرست تیم‌های عمانی در المپیک فناوری ۲۰۲۵، با تمجید از سطح بالای توانمندی ایران در حوزه هوش مصنوعی و امنیت سایبری گفت: پیش از سفر نمی‌دانستم ایران تا این اندازه در فناوری پیشرفته است.
ايران،فناوري،المپيك،عماني،هوش،مصنوعي،رويداد،سرپرست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المپیک فناوری، حَنان حمد الشُکیلی (Hanan Hamed Alshukail)، سرپرست تیم‌های عمانی شرکت‌کننده در المپیک فناوری ۲۰۲۵ با اشاره به سطح بالای توانمندی ایران در حوزه فناوری و هوش مصنوعی گفت: شرکت آکادمی کوبی از سلطنت عمان که در زمینه فناوری و هوش مصنوعی فعالیت می‌کند، امسال با چند تیم در این رقابت‌ها حضور یافته و بنده به‌عنوان ناظر و سرپرست همه تیم‌های عمانی در این رویداد شرکت کرده‌ام.
وی افزود: هدف ما از حضور در المپیک فناوری، همکاری و تعامل میان کشور عمان و جمهوری اسلامی ایران در زمینه فناوری‌های نوین است.
این رقابت‌ها فرصتی ارزشمند برای آشنایی با ظرفیت‌های فناورانه ایران و ایجاد ارتباطات علمی و فنی میان دو کشور به شمار می‌آید.
الشُکیلی درباره پیش‌فرض ذهنی خود از ایران پیش از سفر گفت: پیش از آمدن به ایران، بسیاری از عمانی‌ها به من گفته بودند که مردم ایران بسیار مهربان هستند و غذاهای ایرانی خوش‌طعم است.
من هم وقتی به اینجا آمدم، این موضوع را کاملاً احساس کردم؛ غذاها واقعاً لذیذ و خوش‌طعم‌اند و آب‌وهوا هم متنوع است، گاهی سرد و حتی برفی.
اما چیزی که کمتر درباره‌اش می‌دانستیم، سطح بالای پیشرفت ایران در زمینه فناوری و به‌ویژه در هوش مصنوعی و امنیت سایبری بود.
او با اشاره به بازدید خود از بخش‌های مختلف نمایشگاه گفت: وقتی از شرکت‌ها و بخش‌های مختلف المپیک فناوری بازدید کردم، شگفت‌زده شدم.
ایران شرکت‌های فناور بسیار قدرتمندی دارد و این برای من تجربه‌ای بسیار ارزشمند بود.
سطح دانش و نوآوری در این رویداد فراتر از انتظارم بود.
این سرپرست عمانی درباره ارزیابی خود از المپیک فناوری ۲۰۲۵ نیز اظهار کرد: در ابتدا باید از برگزارکنندگان و سازمان‌دهندگان این رویداد تشکر کنم.
برگزاری چنین رقابت گسترده‌ای واقعاً چشمگیر است.
این رقابت فقط مربوط به ایران نیست، بلکه کشورهای مختلف در آن حضور دارند و همین، ارزش آن را دوچندان می‌کند.
ما در اینجا هم لذت بردیم و هم تجربه‌های خوبی به‌دست آوردیم.