خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورزشگاه در ارتفاع ۳۵۰ متری عربستان «فیک» از آب درآمد

مشرق | ورزشی | پنجشنبه، 08 آبان 1404 - 11:47
رسانه اسکای نیوز انگلیس خبر داد که کشور عربستان برای جام جهانی ۲۰۳۴ قرار نیست ورزشگاهی در ارتفاع ۳۵۰ متر از زمین بسازد.
طرح،استاديوم،مجازي،فضاي،جام،جهاني

به گزارش مشرق، در روزهای اخیر خبری در فضای مجازی دست‌به‌دست شد که از ساخت یک ورزشگاه ۴۶ هزار نفری توسط عربستان سعودی در ارتفاع ۳۵۰ متری از سطح زمین برای میزبانی مسابقات جام جهانی ۲۰۳۴ حکایت داشت؛ خبری که با انتشارش، شگفتی بسیاری از فوتبال‌دوستان را برانگیخت.
در همین حال «راب هریس» فعال رسانه‌ای در شبکه اسکای نیوز انگلیس توضیح داد: طرح آینده‌گرایانه که گفته می‌شود مربوط به استادیوم جام جهانی ۲۰۳۴ در عربستان سعودی است، در واقع یک طراحی جعلی بوده که به شکل گسترده‌ای در فضای مجازی پخش شده است.
در این طرح، استادیومی نشان داده می‌شود که قرار است در ارتفاع ۳۵۰ متری از سطح زمین ساخته شود؛ طرحی بسیار جاه‌طلبانه که بسیاری تصور کرده‌اند مربوط به شهر نئوم است.
اما واقعیت چیز دیگری است.
شبکه اسکای با برگزارکنندگان جام جهانی تماس گرفته و آن‌ها تأیید کرده‌اند که این طرح جعلی است.
با این حال، تصاویر مربوط به آن در اینترنت به‌سرعت پخش شده‌اند.
امروزه تشخیص واقعیت از جعل در فضای مجازی برای رسانه‌ها دشوارتر از همیشه شده است، به‌ویژه با پیشرفت هوش مصنوعی که تصاویر بسیار واقعی و باورپذیری تولید می‌کند.
در واقع، طرح واقعی مربوط به استادیوم نئوم چیز دیگری است.
این استادیوم قرار است در بخشی از پروژه «لاین» ساخته شود، شهری خطی به طول ۱۷۰ کیلومتر که بدون خیابان و خودرو طراحی شده و ساکنانش در فاصله‌ای کمتر از پنج دقیقه از همه امکانات زندگی خواهند کرد.