خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفت و شنود/ کدام گرگ ؟!

مشرق | سیاسی | پنجشنبه، 08 آبان 1404 - 09:12
خانم آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات بعد از توجیه دم‌دستی اظهارات قبلی خود با حالتی طلبکارانه توئیت زده و نوشته است «‌حالا فهمیدید چرا لیاخوف فقط یک نام در تاریخ ایران نیست. یا بیشتر توضیح بدهم؟‌»!
مجلس،لياخوف،يوسف،اصلاحات،حضرت

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:
گفت: خانم آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات که برای حمله به مجلس دست به یک اشتباه بزرگ زده و به علت کم‌اطلاعی از تاریخ ایران، نمایندگان مجلس را به «‌لیاخوف» تشبیه کرده بود، دیروز در یک توئیت جدید تلاش کرد که بی‌اطلاعی خود را لاپوشانی کند!
گفتم: بی‌اطلاعی این بنده خدا بدجوری مورد انتقاد قرار گرفته بود و سؤال می‌کردند یعنی رئیس جبهه اصلاحات تا این اندازه از تاریخ کشور خودش بی‌اطلاع است که نمی‌داند لیاخوف یک فرمانده روسی بود که مجلس را به توپ بسته بود.
بنابراین کار مدعیان اصلاحات که به مجلس حمله کرده بودند، شبیه لیاخوف است و نه نمایندگان مجلس که مورد حمله لیاخوف بودند!
گفت: ایشان بعد از توجیه دم‌دستی اظهارات قبلی خود با حالتی طلبکارانه توئیت زده و نوشته است «‌حالا فهمیدید چرا لیاخوف فقط یک نام در تاریخ ایران نیست.
یا بیشتر توضیح بدهم؟‌»!
گفتم: طرف می‌گفت «‌سریحا» نام گرگی است که حضرت یوسف را خورده بود!
گفتند؛ ولی حضرت یوسف را گرگ نخورده بود.
طرف که متوجه شد بدجوری خیط کرده، گفت؛ بله و بله‌...
سریحا نام همان گرگی است که حضرت یوسف را نخورده بود!