خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 07 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اروپا: اقدامات تحریک‌آمیز بلاروس را محکوم می‌کنیم

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 07 آبان 1404 - 19:12
اتحادیه اروپا در بیانیه ای مدعی شد که بلاروس اقدامات تحریک آمیزی علیه بروکسل و کشورهای عضو آن انجام داده است!
اتحاديه،اروپا،بلاروس،اقدامات،ليتواني،حريم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری الجزیره، اتحادیه اروپا امروز چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای ادعا کرد: اقدامات تحریک آمیز بلاروس علیه اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن را که غیرقابل قبول است و با اعلامیه‌های قبلی لوکاشنکو برای بهبود روابط با بروکسل مغایرت دارد، به شدت محکوم می‌کنیم.
در بیانیه صادره از سوی اتحادیه اروپا در این خصوص ادعا شده است: ورود بالن‌های هواشناسی به حریم هوایی لیتوانی از بلاروس که صدها پرواز را مختل کرده و خسارات قابل توجهی به فرودگاه‌های لیتوانی و هزاران مسافر وارد کرده است، خطر بی‌ثبات کردن یک کشور عضو اتحادیه اروپا و تلاش برای ارعاب شهروندان اروپایی از طریق تهدید مستقیم هوانوردی غیرنظامی را به همراه دارد.
بیانیه اتحادیه اروپا مدعی است: همه این اقدامات باید فوراً متوقف شوند.
ما از بلاروس می‌خواهیم که بدون تأخیر بیشتر اقدامات مؤثری را برای کنترل حریم هوایی، مرز دولتی و قلمرو خود اتخاذ کند و با فعالیت‌های جنایی سازمان‌یافته که از درون آن کشور سرچشمه می‌گیرند، مبارزه کند.
تحریم‌هایی علیه بلاروس اعمال شده است و اتحادیه اروپا آماده است در صورت ادامه چنین اقداماتی، اقدامات مناسب بیشتری را اتخاذ کند.