نعمت زاده و بختیاری نمایندگان ایران در روز پایانی
دو ملی پوش ایران در آخرین روز از بیست و هفتمین دوره رقابت های قهرمانی جهان برای کسب مدال به مصاف رقیبان خود خواهند رفت.
به گزارش خبرنگار مهر، جدول رقابتهای روز هفتم و پایانی بیست و هفتمین دوره مسابقات جهانی تکواندو از سوی فدراسیون جهانی اعلام شد که مبینا نعمت زاده و امیرسینا بختیاری در اوزان ۵۳- کیلوگرم بانوان و ۷۴- کیلوگرم آقایان هر دو نماینده کشورمان رقبای خود را شناختند.
در وزن ۵۳- کیلوگرم که ۴۸ تکواندوکار حضور دارند، مبینا نعمت زاده دور نخست با قرعه استراحت رو به رو شده است و سپس با برنده دیدار دومینیکن و لبنان مصاف خواهد کرد.
در سمت جدول نعمت زاده نمایندگان آلمان، لهستان و ترکیه حاضر هستند.
نماینده ترکیه «مروه دنچل» نام آشنا خواهد بود.
در وزن ۷۴- کیلوگرم نیز ۶۸ تکواندوکار وزنکشی کردهاند و امیرسینا بختیاری دور نخست به دیدار با «استیون لوپز» از کلمبیا خواهد رفت و در صورت برتری مقابل برنده دیدار بلغارستان و لهستان مصاف خواهد کرد.
در سمت جدول بختیاری، نمایندگان اسپانیا، سورینام، ایتالیا و پناهندگان حاضر هستند.
بیستوهفتمین دوره رقابتهای تکواندو قهرمانی جهان با حضور ۹۸۹ تکواندوکار از کشورهای مختلف از روز دوم آبان در شهر ووشی چین آغاز شده و روز پنجشنبه به پایان خواهد رسید.