خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 07 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابتکار در استفاده از ضایعات زعفران برای تولید محصولات ارزشمند

مهر | دانش و فناوری | چهارشنبه، 07 آبان 1404 - 10:18
تفاهم‌نامه همکاری‌های پژوهشی و فناورانه میان مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و شرکت توسعه انفورماتیک جاده ابریشم هم‌زمان با روز ملی زعفران به امضا رسید.
زعفران،پژوهشي،غذايي،فناوري،علوم،صنايع،ملي،توسعه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، این تفاهم‌نامه با حضور جمعی از مسئولان استانی، پژوهشگران و اساتید دانشگاه و اعضای شورای ملی زعفران و جمعیت ایرانی علوم زعفران در حاشیه این نشست امضا شد و هدف از آن، توسعه همکاری‌های علمی، پژوهشی و فناورانه در زنجیره ارزش زعفران عنوان شده است.
بر اساس مفاد این تفاهم‌نامه، دو مجموعه در زمینه‌های تدوین سند پژوهش و فناوری فراوری زعفران، بهبود فرآیند کاشت، داشت و برداشت زعفران، ارتقای فناوری فرآوری، استفاده از ضایعات در تولید محصولات با ارزش افزوده، برگزاری نشست‌های تخصصی مشترک و تولید محصولات زعفرانی فراسودمند همکاری خواهند کرد.
این تفاهم‌نامه با امضای سیدمحمدعلی رضوی رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و مهندس علی‌محمد شریعتی‌مقدم مدیرعامل شرکت توسعه انفورماتیک جاده ابریشم، رسمیت یافت.
به گفته رضوی، انعقاد این تفاهم‌نامه می‌تواند زمینه‌ساز تقویت پیوند میان پژوهش، صنعت و فناوری در حوزه زعفران باشد و موجب ارتقای جایگاه علمی و اقتصادی زعفران ایرانی در سطح ملی و بین المللی شود.
این همکاری در ادامه تلاش‌های مشترک نهادهای پژوهشی و صنعتی کشور برای توسعه فناوری‌های نوین در بخش کشاورزی و صنایع غذایی انجام می‌شود و از دستاوردهای مهم دومین همایش نکوداشت روز ملی زعفران به شمار می‌رود.