خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 07 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقام آمریکایی: مخالف تغییر اساسی در خط زرد و حمله زمینی اسرائیل هستیم

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 07 آبان 1404 - 00:30
یک مقام آمریکایی گفت که واشنگتن مخالف هرگونه حمله جدید اسرائیل به غزه است.
رژيم،نقل،مقام،توافق،اسرائيل،غزه،صهيونيستي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره قطر، یک مقام آمریکایی به روزنامه صهیونیستی یسرائیل هیوم گفت: ما مخالف هرگونه تغییر اساسی در مرز خط زرد و همچنین هرگونه ورود جدید نیروهای زمینی (رژیم) اسرائیل به غزه هستیم.
این مقام آمریکایی افزود: معتقدیم حماس توافق را نقض کرده است، اما هر واکنش شدید اسرائیلی می‌تواند باعث شروع جنگ شود.
از سوی دیگر، معاریو، دیگر روزنامه صهیونیستی به نقل از یک مقام ارشد این رژیم گزارش داد: اقدام گسترش منطقه در داخل خط زرد با هماهنگی کامل با دولت آمریکا انجام شده است.
معاریو به نقل از مقامات رژیم اسرائیل نیز اعلام کرد: در این مرحله به دنبال نابودی توافق و نیز اعلام ازسرگیری درگیری نیستیم.
از سوی دیگر شبکه ۱۲ اسرائیل به نقل از یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی مدعی شد: حملات به غزه هرگز موجب فروپاشی توافق آتش بس نخواهد شد، بلکه به اجرای آن کمک خواهد کرد.
این مقام صهیونیست در ادامه ادعا کرد: حماس باید از بازگشت جنگ بترسد و به همین دلیل کاری که انجام می‌دهیم شاید تأثیرگذار باشد.
از سوی دیگر شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل به نقل از مقامات دیگر نیز گزارش داد: مشاوران ترامپ به نتانیاهو فشار آوردند که پاسخ بزرگی به غزه ندهد که به توافق آتش بس آسیب بزند.