خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 07 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عکس/ برداشت سیب زمینی از مزارع فیروزکوه

مشرق | اجتماعی و حوادث، چند‌رسانه‌ای | سه شنبه، 06 آبان 1404 - 23:12
كشاورزي،سيب،زميني،دامپروري،فيروزكوه،سرپرست

به گزارش مشرق، شهرستان فیروزکوه با تولید انواع مختلف سیب زمینی به عنوان یکی از مراکز اصلی و قطب تولید سیب زمینی در استان تهران شناخته شده است.
در این راستا مجتمع های کشاورزی و دامپروری بنیاد مستضعفان در این منطقه بخشی از زمین‌های کشاورزی خود را به کاشت سیب زمینی اختصاص داده و سود حاصل از این فعالیت را برای مسئولیت اجتماعی به صورت هدفمند در مناطق کم‌تر برخودار و محروم کشور صرف می‌شود.
برداشت سیب زمینی از ابتدای مهر ماه در ۶۲ هکتار از اراضی کشاورزی فیروزکوه آغاز و تاکنون بیش از ۲۷۰۰ تن سیب‌زمینی در انبار جمع آوری شده است.
حدود ۲۷۰۰ نفر از نیروی انسانی فعال در این زمین‌های کشاورزی را زنان بی سرپرست و سرپرست خانوار بومی منطقه تشکیل می‌دهند که برای کمک به اقتصاد و معیشت خانواده در شرکت کشاورزی و دامپروری ران فعالیت می‌کنند.
در این واحد کشاورزی کارگران مرد نیز در عملیات بارگیری و تخلیه سیب زمینی کمک می‌کنند.